Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61 ZD30 sau CRD

Irod

Postări Recomandate

Nu am mai scris de ceva timp pe aici. Noul format al forumului e foarte descurajant :( . In sfarsit ma bate gandul sa imi cumpar un patrol ( inca unul ).

Scop : masina de ture cu familia , concurs - doar standard , offroad cu prietenii ,gratare , speo , etc. Dupa cum se obisnuieste la mine doar LWB. RD28T am , m-ar tenta un ZD 30 sau un CRD.

Vreau daca se poate sa ma ajutati sa ma decid care ar fi mai bun. Nu ma grabesc ( am masina de padure ) . Daca se poate sa nu vorbim despre upgradeuri , doar masina in pielea goala. Versus intre cele 2 motoare si electronica de pe cele doua masini ma intereseaza. Care merita mai bine ? Vreau sa ii pun roti de 35 de la bun inceput , apoi daca il reduc 37. Care motor este mai vanjos din fabrica , dar ma intereseaza si la care dintre ele se poate creste puterea mai usor si mai mult.

• Like 1

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragutule....toate motoarele de 3000 sunt ZD30.........ca sunt CRD sau DTI sau DDti sau cum vrei sa le spui e acelasi drac......in fine.....umila mea parere e sa iei CRD cum spui tu......mai multa electronica dar fiabila , pompa mai greu de stricat si mai usor de reparat.....putere mai mare , softare posibila ...DAR las-o asa cum a facut-o masa ca-ti ajunge , si limiteaza-te la 35 desi si aia e prea mult pt ce faci cu ea..........motor mai nou inseamna masina mai noua , deci pret mai mare.....asta tu vezi ce buget ai.....concluzia mea ia unul cu CRD si termina cu 35 , 37 , suspensii , etc.....

pune Troliu si ajunge :)

tel meu il ai :)

Spor

• Like 1
Link spre comentariu

Nu ai cum traseele ce le facem in ultimu timp is la limita pt 33 . Si pe RD 28T vreau sa il reduc si sa pun 35. De la CRD am pretentii sa duca 35 -urile neredus. Sper. Si apoi redus sa fie si mai usor.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare