maximusdm Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Buna ziua, eu sunt max si in prezent am un mitsubishi outlander 1 2004, 2.0 benzina 4x4. Doresc sa imi achizitionez un L200 din anul 2008 - 2009. Nu stiu foarte multe detalii despre masina. Ce ar trebui verificat la ea, ce cedeaza cel mai repede la ele? Sa ma sperie consumul in oras, manevrabilitatea? Toate cu super select au dif spate blocabil? Intretinerea este sumpa si pretentioasa? masina cam 70% din timp va rula in oras, restul va fi in off road mediu. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie sau daca a a mai fost deschis un topic asemanator si rog adminii sa il mute sau sa il redictioneze. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi9811 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Salut, aceeasi problemă am și eu referitor la achiziția unui L200 din aceeași perioadă. Din câte am înțeleses, cutia SuperSelect nu are diferențial blocant spate, pentru că are diferențial central. Mai multe pe link-ul de mai jos. http://www.offroadaussie.com/4_wheels/mitsubishi-super-select-4wd/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts