Torvalds Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Am ramas cu un set de scaune si banchete de mitsubishi outlander 1 pe care le-am schimbat la fosta masina deoarece miroseau a gaze de esapament ... cred . le-am spalat cu injectie extractie dar mirosul a reaparut , motiv pentru care le-am schimbat si am ramas cu cele vechi in pod . Nu mai am ce face cu ele , nu sunt rupte dau arse cu tigara , as spune ca sunt perfecte , dar put . Am pus anuntul aici pentru ca voi mai aveti masini cu care mergeti prin noroaie , la pescuit, la vanatoare etc , unde chiar nu conteaza cum miroase masina. Scaunele fata au airbagurile si capsele piro de la centuri . Pretul e 100 de lei pe scaune si banchete . Simbolic ca sa nu fie chiar moca . Mi-e mila de ele sa le arunc , poate cineva are nevoie de vreun cadru de scaun un airbag , orice ... Doar ridicare personala din Brasov - com. Prejmer. contact 0729835590 preferabil whatsapp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate