LucianFlorin Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 https://www.olx.ro/oferta/kia-sportage-2-0-16v-dohc-gpl-IDcL3Hj.html#a15c134ec1 Acesta este link-ul cu masinuta mea, are si o mica prezentare pe forum. Nu e SUV, dar nu exista categorie pentru Kia. Masina e pe sasiu, reductor, mrl-uri automate, anvelope noi AT General Tire grabber , fara rugina, merge perfect, urca foarte bine pe drumuri grele si are si cateva dotari : Senzori parcare, AC, camera mers cu spatele, display cu touchscreen, comenzi pe volan, servodirectie, geamuri electrice. PRET: 2500 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianFlorin Postat Noiembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Up! 2350 euro:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Noiembrie 17, 2019 Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Pai pe OLX are pretul de 2100 eu negociabil !!! "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianFlorin Postat Noiembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 L-am modificat ulterior și am uitat sa scriu și pe forum, greșeala mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianFlorin Postat Noiembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Deci, up to 2100e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianFlorin Postat Noiembrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 up!:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Mai este valabil anuntul ? "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate