WARMarius Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Dupa mai multe cautari si rataciri, am hotarat sa pun kit suspensie de + 10 pe Nissan Patrol Y61, 3.0 diesel, scurt, an fabr 2002 (pe fata s-a schimbat bara de tip ARB 4mm cu suport de statie și troliu tyrex, radiator marit, ambreiaj havy duty, evacuare inox si toba sport, roofrack, cauciucuri Maxxis Trepador 35x12,5xr15). Am citit ce s-a scris despre marcile de suspensie, insa oscilez intre OME Nitrocharger Sport si Ironman cu amortizoare Foamcell. La kit-ul de la OME ceea ce face ca diferenta de pret sa fie mai mare sunt ceva tendoane superioare si inferioare de cca 700 euro, insa mi s-a spus ca ar fi optionale (kit-ul de la Ironman nici nu le cuprinde in oferta) !!! Nu am inteles de ce sunt numai optionale?! Ce ma sfatuiti? P.s. Mecanici in zona Oradea sa puna kit-ul puteti sa-mi recomandati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Vezi poate dai de baietii de la " Descopera Romania 4x4 " din Oradea. Sunt oameni faini si care au si experienta si cunostinte in domeniul 4x4. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WARMarius Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Multumesc. O sa iau legatura cu ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate