MihailRusu Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Salut comunitate. as dori sa intreb daca pe aici, sunt si compozitori. Eu cand exact ca, Carlas Dreams, multa lume mi-a spus sa ma duc la romanii au talent ori la greci ori sa fac ceva. Sunt persoane pe aici care au ori pot compune liricele? As dori sa fie ceva in genul melodiilor: Unde Acele Pana la sange Eroina Lună Imperfect Te ascund în vise Ne topim Dacă doriți să ascultati cum cant, nu pot decat sa trimit videourile prin whatsapp. +35796161192. Sunt situat în cipru de 12 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jineas Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Du-te la XFactor!!:ha: "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoghi Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Eu zic sa ...mergi la greci . apropo ce sunt alea "" videouri"" Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts