sopo Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Salutam, Nissan Patrol Y61 LWB 2008 3.0 TDI manual, inaltat 5 cm, roti 33'' Am o problema cu incalzitul puternic al consolei centrale (toata zona din jurul schimbatorului de viteza si cel de 4x4) si zona centrala podea spate (podeaua din spatele cotierei). La rularea pe autostrada cu viteza constanta (nu merg mai mult de 110 = 2600 ture), dupa 40 min de mers, toata zona se incalzeste foarte puternic (se incalzeste treptat, nu instant, dar in 40 min trebuie sa opresc sa se raceasca). M-am bagat sub masina si am constatat ca, cutia de viteze este foarte foarte incinsa (sau cel putin asa mi s-a parut, ne puteai sa pui mana pe ea). In oras sau in teren nu se incalzeste asa puternic, doar la mers constat perioada indelungata. Nu are nici un fel de simptome, schimba perfect, nu se aud nici un fel de zgomote ciudate. Am schimbat uleiul in cutie de 2 ori si este lacrima (fara pilitura, span,....). Am verificat ulei cutie transfer si este perfect. Am verificat evacuarea si tot e perfect (am grezut ca are o gaura ceva si sufla dedesupt). Am verificat frana de mana de pe cardan si functioneaza perfect. Ca idee am schimbat ambreiajul in ianuarie. Ce ar mai trebui sa verific? Sa desfac ambreiaj sa vad poate e ceva blocat acolo (ambreiajul functioneaza perfect)? Nu stiu ce sa fac. Please help! Editat Octombrie 3, 2019 de sopo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Gavrila Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Salut, Si eu am aceeasi problema cu incalzirea consolei centrale datorita cutiei de viteze, dar al meu nu mai are protectia/izolatia aceea de aluminiu deasupra cutiei. As aprecia un raspuns din partea celor care au avut si au rezolvat aceasta problema. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sopo Postat Octombrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2019 La mine nu exista nici un fel de protective/izolatie de aluminiu in dreptul cutiei. Ar trebui sa fie deasupra cutiei o protectie? Cam cat ar fi normal sa se incinga cutia de viteze? Danke! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xristian05 Postat Noiembrie 1, 2020 Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 E simplu (fără caterinca) la drum întins nu mai deschideți geamul sau trapa. Se face efect de curent și toată caldura de sub mașina se absoarbe înspre habitaclu. Faceți proba sa nu deschideți geamurile și veți vedea ca nu se mai încălzește. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate