crt82sil Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Salutare! Caut 4 buc de simex oricat de uzate pentru un proiect. Daca cineva vrea sa le doneze, nu ma deranjeaza:) An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 (edited) am luat joi 4 roti cu simexuri pe ele. Sunt modelul vechi de 35, adica acelea care in realitate sunt 33,5 ....mult mai mici decat 35 BFG ce le am pe masina. Din pacate am dat 1500 lei pe 4 roti complete cu jante de tabla. 2 sunt bunicele, 2 uzate. 500 lei toate 4 si pastrez jantele. Daca nu gasesti altele si le doresti, 0723282954 Edited October 19, 2019 by soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted October 19, 2019 Author Share Posted October 19, 2019 Totusi 35-uri cred ca sunt mult prea mari pentru un motoras de 1.6 benzina asa ca trebuie sa refuz oferta. Deci, caut in continuare. Date de contact: tel: 0741036695 catalintoma@hotmail.com aici pe forum. Multumesc! An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted October 20, 2019 Author Share Posted October 20, 2019 telefonul coret este 0741036696 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted November 10, 2019 Author Share Posted November 10, 2019 Nu are nimeni niste cauciucuri in plus prin garaj? Chiar si 31’-uri... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crt82sil Posted July 7, 2020 Author Share Posted July 7, 2020 Salutare! Caut in continuare simexuri pe 31 sau 33. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts