Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare de iarna

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

Azi....timp frumos...combinat cu ceva timp liber :grin: mi-am luat copilotul si am urcat la deal....ca sa-mi fac incalzirea ptr duminica cand am de gand sa fac un traseu mai lung Zarnesti-Plaiul Foii-Magura-Bradul Inalt-Cab Diham....

cateva poze.... :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare de iarna

Subscriu.....De multe ori ma gindesc sa vind tot si sa ma mut la munte!Mai asteptam foto cu mare interes....Drum usor si vreme buna :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Subscriu.....De multe ori ma gindesc sa vind tot si sa ma mut la munte!Mai asteptam foto cu mare interes....Drum usor si vreme buna :h5

E adevarat , dar sa ai tot ce-ti trebuie . Altfel e greu al naibii . Nu servici , nu bani , munca in jurul gospodariei la greu ... . E frumos sa mergi cu "cascavalu"(scuze expresia) in buzunar si sa stai la gura sobei(sau mai nou ..semineului) fara griji si eu asta fac de foarte multe ori pe an , si de fiecare data imi jur in barba ca fac pe naiba si ma mut acolo :ha . Dar cum vin "mai la vale" gata cu visele :hm :hm :hm :hm

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Ce sa-i faci ? Unii se plimba pe "superbele" trasee, cu peisaje "minunate" din bucuresti, iar altii "indura" aglomeratie, praf, fum, claxoane si alte delicii in niste locuri absolut "oribile".

Bravo Marius, tine-o tot asa, fa-ne invidiosi in continuare. Dar mai pune poze ca sa fim siguri ca e frumos acolo. Eu inca am ceva indoieli :grin:

Iar despre gume la cat mai multe trasee cu ele. Ca din cate vad in poze te-ai inoit, sau mi se pare mie ?

Link spre comentariu

sunt cu aceleasi gume cu care am fost impreuna ....duminica seara o sa mai pun ceva poze....sper sa fie si vremea cat de cat buna ca astia au spus ca vor fi ploi ...lapovita...si cine mai stie ce :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

bai unde a-ti fost voi impreuna? :ha: :ha:

cred ca vin la BV sa miros niste zapada ca am aj acasa si am gasit un maldar de bagaje in fata dulapului si cum iubita este libera in W-E cred ca maninc de la soacra simbata :ha: :ha: .......Abea astept sa vina de la munca mine dimineata sa vad cum ma fofilez spre munti......si cred ca a cistigat cadoul de Mos nr 1 ala de Nicolae..... :ha:

Frate ce zapada,ma uit de citeva zile la poze si nu-mi vine sa cred,am dat si tel la prietenii de la Bv sa ma conving :ha:

@Turagmes,ce faceai in poza cu buturuga,te aprovizionai cu lemne pt cabana sau ingreunai trotineta cu lest ca nu-mi dau seama..... :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

mai Razvane ...da de cand esti asa curios...ca o fata mare? :ha: :ha: :ha:

lemnul ala e bun maine ....sub gratar.... :grin:

sa inteleg ca in weekend vei avea capul plecat si privirea smerita? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

@asfalttango : poate iti va parea ciudat,dar eu as trai pe malul marii mai degraba decat la munte.nu m-am hotarat inca daca pe malul marii noastre :ha:

@marius : ar veni si ursul sa amusineze un tomberon sau doua,asa,cu zapada pe la nas......

Link spre comentariu

Azi....timp frumos... :grin: :grin: :grin:

trebuie sa pui poze de astea??? si eu la 1500km de casa, BV !!!

FAINE POZE. Deabea astept pozele de dumineca.

Hami

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

gata...am ajuns acasa....zapada se topeste de pe Sami.....din pacate una bucata cruce cardan a inceput de azi sa sarbatoreasca 1 Decembrie.....maine ai caut inlocuitor.....

In alta ordine de idei azi a fost o vreme superba pe munte...soare ...fara vant....dar cu zapada mare din cauza asta am ajuns la Diham pe ....jos...dar a meritat drumul :grin:

@ursu.....ursule de ce nu m-ai sunat?

cateva imagini :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

:bravo :bravo :bravo

Si pe la noi a fost vremea frumoasa...dar mai frumos a fost la voi.

Mai delecteaza-ne cu foto!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare