Aleex Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Salutare, am cumparat recent o pompa de la o cunostinta care a recondotionat pompa in ungaria. Am montat pompa si de aici a inceput distractia ... In sarcina merge de mananca pamantul in schimb uneori cand revine la relanti se apuca singura sa se acelereze sau moare motorul. Cand se tureaza singura aprinde si becul la motor (nu am reusit inca sa pun un tester). A mai intampinat cineva problema asta? Mentionez ca vreau sa ma apuc sa schimb si injectoarele (are rost sa fac asta sau nu) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 avansul dinamic! Sieuam avut probleme cand am surubarit ceva la pompa mecanica de pe Y60 si l-am marit putin mai mult decat trebuia. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aleex Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Voi incerca sa surubaresc putin poate isi revine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Voi incerca sa surubaresc putin poate isi revine niciodata! trebuie demontata complet si reglata pe banc de proba! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate