bogdanp Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Salutare, Cu parere de rau trebuie sa renunt dupa aproape 5 ani la una din cele mai de suflet masini pe care le-am avut, Fiat Panda 4x4, 1.3 Diesel Multijet din 2006 unicat in Romania. Sunt al 2 propietar masina fiind luata de noua din Romania si intretinuta numai la concesionarul Fiat de unde a fost cumparata Auto Imola cum se vede si in caietul de service, 107500 km reali si pot fi verificati la orice dealer autorizat Fiat, fara accident si alte probleme, este 100% functionala si aproape perfect estetic atat interior cat si exterior. Este unicat datorita dotarilor premium pe care le are si anume sistem multimedia original din fabrica Blaupunkt cu: -Navigatie -Telefon -Magazie de cd-uri -Subwoofer Suplimentar pe langa dotarile lui, inchidere centralizata, geamuri electrice, oglinzi electrice, scaun cu reglaj pe inaltime, 6 difuzoare +subwoofer sub scaun fata pasager si magazie de cd-uri in torpedou, mai are - senzori parcare - folie termoizolanta transparenta geamuri fata -Lumar - folie fumurie geamuri spate + luneta toate autorizate Lumar - alarma Viper cu senzor de perimetru - conexiune auxiliara Yatour unde ne putem conecta prin USB sau jack orice dispozitiv tableta sau telefon pe sistemul multimedia al masinii. - chip tunning de la Race Chip Germania care a modifcat-o de la 69 CP la 86 CP si cuplu de la 140NM la 185NM la o greutate de aprox 1100 kg, mai jos link-ul https://www.racechip.eu/shop/fiat/panda-169-2003-to-2012/1-3-d-multijet-1248ccm-70hp-51kw-180nm.html Consumul este in oras 7L/100 km si afara 5.5L/100 km la o viteza de 130km/h, masina este o jucarie perfecta atat de oras unde in multe situatii am vazut masini mult mai capabile si mai potenete financiar unde au urcat cu greu o bordura mai inalta sau se chinuiau sa iasa din zapada iar pentru cei pasionati de offroad soft este perfecta, mai jos cateva filmulete cu ea vs Range Rover LR32 Pozele vorbesc de la sine. Pretul este 3750 de EUR Bogdan 0745 500 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVIAN Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Va salut! La 3000 E dacă se poate vinde sunt interesat! Consider ca este o oferta fair play pt Ro cu legile si taxele ei !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 Buna ziua, Multumesc pentru oferta, mi s-a oferit si pretul cerut dar nu o mai vand si am uitat sa inchid anuntul ca intru rar. Multumesc de intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted March 5, 2020 Author Share Posted March 5, 2020 Salutare, Avand in vedere ca a trecut iarna care a fost mai usoara de cat ma asteptam si am avut si surpriza placuta ca d-na "Primar" sa renunte la vestita taxa Oxigen masina revine la vanzare cu urmatoarele amendamente: 109500 km Schimbat placute si discuri de frana si fata si spate. Pretul ramane neschimbat, 3750 Eur. Contact Bogdan 0745 500 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Valabil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted April 10, 2020 Author Share Posted April 10, 2020 Valabil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted May 26, 2020 Author Share Posted May 26, 2020 Inca valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 Valabil, facut revizia anuala, pe langa filtre si ulei, schimbat cabluri frana de mana, stanga si dreapta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVIAN Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Va salut domnu Bogdan!Dacă doriți să îl vindeți unui coleg de club/ pasionat ,pot sa va achit 3000E Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Buna ziua, Multumesc si apreciez oferta si am refuzat-o de foarte multe ori, pentru membrii clubului o pot lasa la 3500 Eur, puteti verifica pe OLX este la 3750 de Eur de vanzare de 6 luni fara sa scad un 1 Eur la pret. Pretul respectiv reflecta calitatea atat a produsului dar si a cumparatorului, personal eu ingrijesc masinile si lucrurile in general si de aceea imi doresc sa ajunga la acelasi gen de om. Diferenta pentru mine d. p.d.v financiar nu o fac cei 500 de Eur, nu ma inbogatesc si nici nu saracesc cu ei, in schimb asa ma asigur ca masina ajunge la cine trebuie si o apreciaza. M-am simtit obligat sa va dau aceasta explicatie ca sa va fie mai clar cum stau lucrurile. Multumesc de intelegere. Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVIAN Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Multumesc ,chiar am fost curios dacă faceți vreo diferenta intre un coleg de club si un client obișnuit! Se pare ca nu desi afirmați altceva! Va urez si aici: Sa aveti succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endevour Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Zic si eu: fiecare isi poate aprecia munca, pasiunea si lucrul asa cum considera. Desigur, atunci cand vrei sa vinzi, este nevoie sa tii cont si de ce oferte primesti...apoi, sa fii putin realist si flexibil. Amu 10 ani eram si eu ca BogdanP... Aveam o bijuterie de automobil in care pusesem totul, sentiment si munca si banuti. Si doream sa aprecieze si altul asta. Am stat 6 ani in asteptarea unuia. Desigur, in cei 6 ani pretul cerut de mine s-a injumatatit...asa e piata. Automobilul merita mai mult, dar NUMAI PENTRU MINE. Poate BogdanP nu va astepta 6 ani sa-l vanda. Sau cine stie... Un automobil ca al lui intr-adevar are o valoare de piata actuala de maxim 3000 euro, dat fiind anul. Intretinerea deosebita aratata lui merita o mica suma in plus, sunt de acord ! Insa din pacate, o spun pentru mine si pentru BogdanP si pentru cati altii, RAR altcineva va intelege ce ai daruit TU acelui automobil, iar daca chiar vrei sa iti schimbi auto mai curand de o jumatate de deceniu, e nevoie sa fii spontan. Acuma ramane de vazut cand va deveni spontan autorul acestui topic. Edited July 24, 2020 by Endevour “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanp Posted January 30 Author Share Posted January 30 Salut, Revin dupa multi ani pe forum pentru a inchide acest anunt deoarece masina nu mai este de vanzare. Multumesc pentru tot suportul forumului si membrilor lui in toti acesti ani. Numai bine, Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts