cido Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Salutare, Vand - pentru upgrade - Dacia Duster aprilie 2016 1,5 dci negru versiunea Orange. Am montat urmatoarele optiuni (am facturi pentru tot): - troliu Provantage 4500 (cu sufa plasma), nefolosit - proiectoare - scuturi : motor, rezervor, diferential - protectii/ornamente usi si pasaje roti si aparatori noroi - carlig tractare - anvelope AT BF Goodrich (talonul este putin mai inalt decat al anvelopelor originale). Masina a circulat preponderent prin oras plus cateva iesiri pe forestiere (masina de dus copii la scoala si de mici escapade). Are aproximativ 39.000 km. Are diverse zgarieturi - pe negru si ies in evidenta - dar nu le-am reparat pentru ca am inteles ca la vanzare da bine sa nu fi fost revopsita. Masin a avut permanent casco si pot vopsi orice piesa doreste cumparatorul (sau polish, asta integral). 12.500 euro. Se pot demonta troliul si proiectoarele caz in care pretul scade cu pretul lor SH. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate