Eric cociubei Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Salutare!! Am un y61 3.0 din 2003 , masina am luat-o in urma cu cateva luni si tin sa mentionez ca nu sunt mare cunoscator dar imi doresc. Problema este ca de cateva zile nu mai baga caldura in interior decat daca o tin accelerata dar dupa ce las incepe iarasi sa bage rece. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Nu e aerisita instalatia, completeaza cu antigel si aeriseste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eric cociubei Postat Decembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Altii ziceau ca y61 se aeriseste singur, cum fac aerisirea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 aveti probleme cu radiatorul de incazire din bord. sigur e infundat. prima varianta de rezolvare este sa scoateti cele 2 furtune ale radiatorului ( tur -retur) si sa spalati cu o solutie radiatorul. - varianta usoara este o pompa de recirculare conectata la cele 2 furtune si lasati sa circule solutia prin radiator. spor la treaba 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddanos Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 ETH.CEO【Ethereum wallet】 ETH.CEO Wallet is an application that allows you to manage your Ethereum Private key, send or receive ETH. Such application can be desktop, mobile, hardware, or website. ETH.CEO Wallet - Trusted team Real utility Get bonus tokens Now Web:https://eth.ceo/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 ?????? ddanos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate