vercingetorix Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 La Multi Ani si toate cele bune in noul an pentru toata lumea ! De regula prin luna ianuarie se facea o intalnire de socializare prin zona Calugareni-Comana... Daca se mai face...e binevenita, dar sa stim si noi ! :g Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 (editat) LA MULTI ANI ! tuturor forumistilor 4x4. Editat Decembrie 31, 2019 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Ianuarie 2, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Hai buna seara si La Multi Ani !!! Nimeni nu sparge gheata cu o propunere pentru traditionala iesire 2020 ?? din auzite sunt ceva doritori.... deci... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 4, 2020 Partajează Postat Ianuarie 4, 2020 19 ianuarie la Comana e ok? 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 E ok, doar ca nu se inghesuie lumea...:uameni Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 vin si eu daca e pe 19. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Prezent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 (editat) E ok, doar ca nu se inghesuie lumea...:uameni O sa vina colegii!:2dr:3994858278: Editat Ianuarie 8, 2020 de Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 (editat) Osa vina colegii!:2dr:3994858278: +1 . imi pun un semn pt sambata 18 sa nu uit... Editat Ianuarie 8, 2020 de Astral 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Ianuarie 9, 2020 Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Vino si pe 19 ianuarie, inca nu se stie cand va fi...:ypu Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 (editat) Vino si pe 19 ianuarie, inca nu se stie cand va fi...:ypu :) semnu-i pe 18 sambata sa nu imi fac alt program pe 19....dar intentia ta de a nu gresi data este de apreciat ..:pt...in plus, stau cel mai aproape de locul ala de pe tot forumul asta. Garantat 99% vad masinile , doar sa nu imi fac alt program de plecari pe we :) Editat Ianuarie 10, 2020 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Vino si pe 19 ianuarie, inca nu se stie cand va fi...:ypu Daca il luam si pe Crisx suntem 3 Aroisti nebuni :banana baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suru Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 buna seara, sunt nou pe forum, nu stiu exact cum se procedeaza, as vrea sa particip si eu la o iesire din aceasta organizata.inteleg ca este pe 19 la comana? puteti sa imi dati o locatie mai exacta si o ora. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 La Multi Ani tuturor! @suru, Aerodrom Comana este locul. Sa nu crezi ca va fi vreo offrodeala, este o intalnire de socializare pura.:h5:x:2dr:cl Se intelege ca voi fi prezent, cu The Grey, fara caine. GPS'cule, aduc si cativa paleti? 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 buna seara, sunt nou pe forum, nu stiu exact cum se procedeaza, as vrea sa particip si eu la o iesire din aceasta organizata.inteleg ca este pe 19 la comana? puteti sa imi dati o locatie mai exacta si o ora. multumesc http://www.motoflyro.ro/contact.php Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 (editat) Salut dragilor! Eu am apucat sa vb pt porotap si sa anunt ieșirea sâmbătă pe 18 01 2020! Pe fb si grupul de watap unde sunt cu 100de super băieții!! Puteti sa veniti pe 18 01 2020? Ca sa modific data, dau totul peste cap! Editat Ianuarie 14, 2020 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 ''Prima întâlnire prieteneasca Off road 2020! Ne vedem sâmbătă 18 01 2020 la Marian Cojocaru, pe aerodromul comana!! Hai sa fim aproape de omul care a zburat deasupra noastră in fiecare an la,, prima întâlnire Off road de la începutul anului,, până la tragicul accident care la suferit!! Sa fim aproape macar pana il vedem zburand la evenimentele noastre din nou! Sâmbătă ora 9,30 ne vedem in petrolul de la iesire spre giurgiu, la ora 10 ne punem in miscare , în coloana!!! Pe aerodrom se poate ajunge cu ori ce mijloc de transport! Întâlnirea e pt socializare, prietenie, umanitate, mai puțin Off road, nu ne permite locația! La eveniment, pot aduce PROTAP, sa nu stăm sa mai caram grătare, ceaoane etc! O porție de porotap costa 50lei, bănuți care îi strângem se plăteste protapul, ce rămâne după ce plătim,se vor duce la Capitanu! Fiecare lasa cat isi permite, nu e o taxa, sau alte obligații, puteti sa nu lăsați nimic!! Dar ma bucur, ca de la an la an starea de sănătate a evoluat în bine pt Marian!'' A zis GPScu pe FB. 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum ati vazut semnul de pe 18? :old 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Un link al paginii de facebook ? Iesire sa fie, dar sa stim si noi...:grin: Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Un link al paginii de facebook ? Iesire sa fie, dar sa stim si noi...:grin: https://www.facebook.com/gps.cu Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Buna seara, si la multi ani tuturor. Prezent! Asa cum am venit in fiecare an. Daca mai sunt doritori plec din zona de sud (Popesti Leordeni/Aparatori/Berceni) si mai am locuri in masina. Cred ca anul asta e al 13-lea an? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cezarflorin Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Sunt nou p aici in ce conditii se poate participa p 18 la comana ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) Sunt nou p aici in ce conditii se poate participa p 18 la comana ? Mai sus sunt suficiente detalii...zic eu! Deci poate participa orice este pasionat de 4x4, outdoor...si nu numai! ''Sâmbătă ora 9,30 ne vedem in benzinaria PETROM de la iesire spre Giurgiu, la ora 10 ne punem in miscare , în coloana!!! Pe aerodrom se poate ajunge cu ori ce mijloc de transport! Întâlnirea e pt socializare, prietenie, umanitate, mai puțin Off road, nu ne permite locația!'' Detaliile le puteti citi aici pentru ca sunt identice cu cele de anul trecut : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/competitii-intalniri-festivaluri-evenimente-off-road/iesiri-la-sfarsit-de-saptamana/muntenia/-2019-ac/60242-sinane-tu-ti-dintii-aia-ai-tai-de-zece-ani-ti-i-tot-cautam?p=856117#post856117 Editat Ianuarie 16, 2020 de Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Buna seara, si la multi ani tuturor. Prezent! Asa cum am venit in fiecare an. Daca mai sunt doritori plec din zona de sud (Popesti Leordeni/Aparatori/Berceni) si mai am locuri in masina. Cred ca anul asta e al 13-lea an? Nu, e al 11-lea, pentru ca in 2019 a fost intalnirea de 10 ani si la care nici tu nu ai venit... Uite aici intalnirea din 2009 : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/competitii-intalniri-festivaluri-evenimente-off-road/iesiri-la-sfarsit-de-saptamana/2009/24611-sinane-tu-ti-dintii-aia-ai-tai-sambata-10-ianuarie REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Nu-i nimic, recuperam anul asta, sarbatorim dublu! :) Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate