eti79ety Postat Ianuarie 10, 2020 Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 Scot la vanzare ce mi-a ramas de la acareturile mele - senzor abs roata stanga fata, opel frontera B, produs nou 250 lei - turbina cu galerie sau fara opel frontera B , data jos de pe o frontera de Anglia 500 lei - alternator frontera B 150 lei - pompa injectie Bosch(cu doua mufe) data jos de pe frontera B, 600 lei - cutie viteza cu frontera B, cu motorasul electric pe ea, 600 lei - toba esapament finala Frontera B, 130 lei - macarale cu motorasele electrice pentru 4 usi(fata-spate), 200 lei - radiatorul de caldura din habitaclu, de cupru to de frontera B, 200 lei - poma ambreiaj, pompa frana frontera B - 150 lei - litrometru fronetra B, 100 lei - 3 anvelope dunlop 265/75/15 MS, 7-8 mm, fara reparatii, taieturi, 250 lei - 1buc roata rezerva, janta tabla, anvelopa Brigestone 235/75/15 250 lei, cadou capacul de plastic ce inveleste rezerva - termoflot opel 100 lei - 4 anvelope 205/70/15 ( 2 buc Pirelli, 2 buc Maxxis) 200 lei - senzor clapeta acceleratie Mitsubishi , 150 lei - senzori, relee...maruntaie, pedale frana, ambreiaj, acceleratie... poate ajuta pe careva Piesele provin de la masini functionale, pe care le-am dezmembrat si nu le-am folosit la draciile mele. Unele preturi sunt negociabile, fac schimburi cu piese pentru Jimny, m-ar interesa AVM-uri, flanse distantiere, proiectoare, snorkel...ceva pentru Jimny! Mai multe la telefon 0745175920, trimit foto la cerere pe whatsapp. Multumesc ! Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Ianuarie 18, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Senzorul clapeta acceleratie s-a dat, raman restul, preturi negociabile, ma incurca prin beci! Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Februarie 21, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2020 Anvelopele 50 lei bucata! Esapament final frontera 100 lei cutie viteza frontera b 400 lei reducere la oricare din ele...preturi negociabile... Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate