Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

parerile conteaza ....y61

tuning4car

Postări Recomandate

un coleg sau mai multi poate ma ajuta cu ceva sfaturi in privinta acestui patrol.

( stii ce vinzi NU stii ce cumperi)

https://www.olx.ro/oferta/vand-nissa...1-IDd6g5B.html

am ceva filmulete cu masina trimise de vanzator pe wath.

- i-am pus diverse intrebari de tuningul offroad ( dar a dat cu virgula raspunsul)

- l-am intrebat daca este masina luata de la un impatimit de offroad. raspuns ( nu stiu)

- motiv vanzare: ma apuc de casa.

in speranta unui coleg din zona BISTRITA NASAUD poate ma ajuta cu ceva informatii.. tare greu este sa bati 500-600km degeaba si sa te intorci acasa dezamagit.

Editat de tuning4car
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre, lasa prostiile si suna-l pe colegul Bruno..vbh nick pe forum. are un patrol cinstit pus la vanzare in sectiunea dedicata in niste bani foarte ok pt ce echipare are. si omul a intretinut la el,nu gluma, este pescar si pe forum dintotdeauna..in plus, cred ca-i proprietar de niste ani buni...

daca vrei o masina de show nu il deranja pe om , pierzi tipul si vei da banii pe ce crezi tu, cu riscurile de rigoare. daca vrei o masina de la un tip care iti va raspund ela telefon si peste 2 ani cand il intrebi de un surub ....

Daca ai buget generos , are si Yonutz una din 2008....alta gasca , alti bani dar la fel ..nu-i de expozitie dar povestea ca tehnic este perfecta...

Spor

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

un coleg sau mai multi poate ma ajuta cu ceva sfaturi in privinta acestui patrol.

( stii ce vinzi NU stii ce cumperi)

https://www.olx.ro/oferta/vand-nissa...1-IDd6g5B.html

am ceva filmulete cu masina trimise de vanzator pe wath.

- i-am pus diverse intrebari de tuningul offroad ( dar a dat cu virgula raspunsul)

- l-am intrebat daca este masina luata de la un impatimit de offroad. raspuns ( nu stiu)

- motiv vanzare: ma apuc de casa.

in speranta unui coleg din zona BISTRITA NASAUD poate ma ajuta cu ceva informatii.. tare greu este sa bati 500-600km degeaba si sa te intorci acasa dezamagit.

Daca nu stie istoric de loc inseamna ca a luat-o de putin timp. La durut in c** si de obiceiurile fostului proprietar , a luat-o numa ca ii convenea pretul. Omu asta ii din alta liga , io zic sa nu te incurci cu el.

Si eu am luat patrolul de la un coleg de forum nu regret nimic . Dupa ani si ani inca ne mai sunam uneori. El a trecut pe samurai. No cam asta e ideea de a fi pasionat.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

dezamagit momentan ... tot ce gasesc pe olx ori nu au habar nimic de aceste masini , ori sunt supra pret ( 1998 - 11500 euro) ori e prea mic pretul si e suspect. mai astept poate se iveste un coleg in '' in pana de bani''
Link spre comentariu

Daca zici 11.000 € pentru Patrol din 1998 nu e neaparat suprapret. Depinde de cum e masina. Daca a fost facuta si are sasiu si caroserie fara rugina ( asta e o manopera costisitoare , f costisitoare chiar ) , motorul e in mintile lui - eventual ajutat de o pompa de injectie de y60 , o turbina mai mare , radiator marit , dif lock fata , roti de 35 , reductii , bari fata spate , roofrack ( ARB , IronMan ) , etc ai fi surprins ca 11.000 de euro e chiar putin. Totul depinde de cum merge masina si ce are pe ea. Nu mai gandi ca un cumparator de masini obisnuite la care anul si nr de km este totul. Vrei o masina icoana ( Patrol , Lc ) anul devine doar o cifra , tot ce conteaza e echiparea si starea tehnica. Mai e un aspect 98 zici deci 22 de ani ( amr 8 pana o poti face istorica ) . Daca cumperi unul din 2005 sa zicem, altfel sta povestea.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Mai pune si pe aici cate un link sa vedem si noi care zici tu ca is la suprapret. Poate dam si noi o parere.

P.S. de la cine nu stie istoric , nu cumpara

Natura si aventura

Link spre comentariu

https://www.olx.ro/oferta/nisan-IDd2aJY.html

aici am sunat vanzatorul spunand ca o are de 6 luni..nu stie nimic de masina

Pretul e .... bun , dar trebuie sa vezi cum e starea tehnica. Ca idee , eu nu as cumpara o masina care a stat la fostul proprietar 6 luni si apoi o da. Eu tot timpul am cumparat masini care au avut acelasi proprietar pentru mult timp. Daca e fara sau cu putina rugina si mecanic e buna , atunci masina nu e scumpa.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Da masina colegului vbh ai vazut-o ? Asa sa gandesti ca 9000 € cat cere pe ea e f putin in conditiile in care doar barile ARB is vreo 2500 € .

Natura si aventura

Link spre comentariu

Mai e un aspect 98 zici deci 22 de ani ( amr 8 pana o poti face istorica ) . Daca cumperi unul din 2005 sa zicem, altfel sta povestea.

Asta cu "masina istorica" adica Retromobil, e un vis umed la categoria asta de acareturi: daca masina nu e fix in starea in care a fatat-o fabrica, adica fara nici o modificare, nici nu te baga in seama!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Asta cu "masina istorica" adica Retromobil, e un vis umed la categoria asta de acareturi: daca masina nu e fix in starea in care a fatat-o fabrica, adica fara nici o modificare, nici nu te baga in seama!

Stiu . Si oricum ideea de retro nu e sa bagi in ea 10.000 € sa o aduci la nivel si peste o saptamana sa o spargi in padure. Voiam numai sa zic ca un y60 de exemplu nu cred ca ii asa de greu de reconstituit daca ne gandim la numarul mare de unitati care se gasesc inca in dezmembrari.

Natura si aventura

Link spre comentariu

alta masina placuta ochiului dar cu greu reusesc sa comunic cu proprietarul.

https://www.olx.ro/oferta/nissan-patrol-2-8-gr-autoutilitara-IDdh5lN.html

detine ceva facturi de 100mil piesele investite. dimineata era 7900e acum e la reducere 7400e..

un coleg din deva nu stie nimeni pe forum sa ma ajute cu o vizita la acest utilaj?

de la VASLUI LA DEVA ZICI CA PLECI PANA IN ANGLIA ... ASA DEPARTE E.

( LANGA patrol e afisat si un bmw cu acelasi numar :d... oare de asta nu reusesc sa comunic cu el???

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare