arri Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Am un set de 4 jante 5x114,3 ET negativ (sper ca nu gresesc). le-am avut pe un Wrangler YJ. Au anvelope MT care mai duc la tavaleala. Doresc sa le dau… ( In principiu, caut sa fac un schimb cu un set de Jante originale JEEP de tabla, Asta caut… dar ma multumesc si cu ceva bani.) Poate are cineva nevoie de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Salut, Cat este pretul? Multam, Radu Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Februarie 2, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2020 Salut Radu, Cred ca 150E este un pret correct. Ce am gasit eu, ma costa 900 ron. Toate cele bune. Adrian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Februarie 9, 2020 Partajează Postat Februarie 9, 2020 Salut. Mai este disponibil setul? Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Februarie 10, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2020 In acest moment, Da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Februarie 10, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2020 Nu mai este de actualitate. Au ajuns la noul proprietar. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate