spurly Postat Februarie 10, 2020 Partajează Postat Februarie 10, 2020 Buna ziua, vin si eu cu o problema de care nu pot scapa. Am o fluctuatie la relantiu ca si cand pompa incearca sa corecteze singura turatia. Mentionez ca am fost de doua ori la Nissan pentru a regla avansul pe tester, s-au verificat toti parametrii : debitmetru, injectorul cu fir, senzor turatie vibrochen si nu s-a depistat nici o eroare.In schimb apare si pe tester aceasta oscilatie , dupa manual avansul trebuie sa stea undeva fix la 50 la mine se duce de la 60-100 pe tester.Poate fii o eroare din calculator? atunci de ce nu apare pe consult? poate fii un scurt undeva? mentionez ca daca scot ori mufa de la injectorul cu fir sau cea de la senzor vibrochen mersul motorului se stabilizeaza si nu mai apare fluctuatia nici pe tester.Ceva imi scapa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spurly Postat Februarie 13, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2020 De fapt am mai testat si daca scot mufa de la senzorul de vibrochen, masina merge rotund, as merge si asa cu martorul aprins in bord, dar la turatii mici pe coborare de exemplu tinde sa moara motorul, ne mai sesizand rotatia vibrochenului. Orice parere este binevenita.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 daca nu si nu ... schimba pompa cu una mecanica. O sa mearga intr-un mare fel acum ai riscul sa te lase in drum si sa se strice de tot dintr-o data de tot pompa electronica. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate