Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pregatire traseu Curtea de Arges

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Pregatire traseu Curtea de Arges

daca vreti, o sa facem una dupa concursul de la bucuresti ca o sa iasa ceva frumos!

cat despre dejantat, prima masina care a dejantat adica defender era la a 2-a isprava de genu, imi spunea ca are gume ziarelii copii dupa simex, eu ce am vazut la acea guma era ca i-a sarit acea sarma de sta si tine guma de cauciuc,dar dece a arucat-o era ca jantele erau foarte late pt acea guma iar ele nu puteau fi umflate mai mult de 1 atm pt ca sareau de pe janta,asa ca erau umflate 0,6 atm dupa spusele celui de la vulcanizare unde isi montau baietii gumele,asta la prima masina iar la a 2-a masima mitsu era echipata cu simex si la fel jante foarte late si tot la 0,6 atm. de fata cu noi si-a comandat jante mai inguste sa nu mai pateasca la fel( sa am scuzati ca nu stiu cum a zis dimensiunea dar am inteles ca erau ceva pe 15 cu latime 8 parca asa tin eu minte)

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

bravo mah copii mah.hai s-o facem lata pe acolo.cum spunea si batranul semaca, daca ne luati parca am veni si noi, asa in varsta cum suntem,mai punem un troliu,mai o vorba buna... :grin:

Link spre comentariu

bai Vali...cum faci frate ? De fiecare data cand iesim tu esti plin de noroi (ma refer la tine nu la masina). Vad ca nici acum nu te-ai lasat mai prejos. Ce nu inteleg eu e de ce tu esti murdar si altii nu sunt, adica la munte cand am fost ultima data erai singurul, la calugareni nu erai singurul, DAR erai cel mai murdar. Acu Adi e curat, tu erai....

Daca stau mai bine sa ma gandesc cred ca o sa ii dau dreptate lui John, care zicea ca asta devine brand-ul tau (cred ca el era cel care zicea nu sunt 100% sigur).

Despre partea cu dejantatul sunt foarte curios de ce se intampla, sau mai bine zis in ce conditii. Stiu ca exista siteme anti-dejantat, dar oare cat de necesare sunt ele ? In fine o sa caut pe forum si pe internet ca mi-ai adus aminte de subiect si nu vreau sa iti stric topicu-ul.

:ha: iti spun eu,noroiul este viata lui :ha: :ha: :ha: tu nu ai vazut ca la calugareni a fost fara mitsu si tot plin de noroi era? :bravo :grin: ...

gluma-i gluma dar credema ca ne-am umplut toti de noroi de sus pana jos si de jos pana sus,nu-ti mai zic cum aratau masinile,eu am fost doar sa-i scot si am umpluto si pe interior cu noroi :ypu ,am reusit sa-i sperii pe baietii de la spalatorie :bannana

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

V-am spus ca "domnii proaspeti posesori de englezoaice " au potential si de abia au prins gustul :1 :1 :1

Gepetto MARE OM MARE CARACTER!!! :h5

se pare ca v-am trezit poftele..... unde vreti urmatoarea iesire Calugareni sau Curtea de Arges?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

cred ca daca facem un traseu pe la curtea de arges pe drumeagu` din sat unde era namolul asta, e super aventura cine reusete sa urce mai ales ca e pamantul foarte lipicios.....

:banana :banana

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

"The Kamikaze team " scormoneste din nou :ha:

Si cand ma gandesc ca mai vin si eu cu voi, sa ma duc la doctor.... sa nu... daca nu-mi mai da drumu :grin:

Bravo baieti, ati infaptuit-o inca odata :bravo

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

The Kamikaze team---------asta-i numele,il cautam de mult :ha:

Nasule,sa ne traiesti! ma ocup sa va pun pe masini abtipild cu teamul nou....Pentru cine vrea sa se inscrie si nu vorbesc prostii il facem ieftin si numai pt cine se dovedeste meritoriu..... :ha:

Ma ocup personal.....dati PM!

In 1-2 zile vin cu formatul sa alegem,daca sunt doritori!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Aveti de gand sa iesiti in acest sfarsit de saptamana? Daca da, pe unde si cand plecati?

...cum sa nu iesim,de vineri pana duminica in Tineretului la concurs,unii dintre noi suntem spectatori,altii sunt implicati direct in concurs,te asteptam :h5

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

Aveti de gand sa iesiti in acest sfarsit de saptamana? Daca da, pe unde si cand plecati?

...cum sa nu iesim,de vineri pana duminica in Tineretului la concurs,unii dintre noi suntem spectatori,altii sunt implicati direct in concurs,te asteptam :h5

Pai cum dom'le si noi, spectatorii, nu ne murdarim? DELOC???? Macar un pic pe roti? Deloc?

Link spre comentariu

La concurs, la concurs si poate om gasi un loc sa le "spoim" un pic.

Parca numai Radu s-a inscris -dar venim sa-l sustinem

Link spre comentariu

La concurs, la concurs si poate om gasi un loc sa le "spoim" un pic.

Parca numai Radu s-a inscris -dar venim sa-l sustinem

Radu...adica gepeto? Ca nu-i prea stiu dupa prenume. Cu gepeto am vb la magazin acum o saptamana si zicea ca a reusit sa se inscrie.

:Gr ce ziceti ca dupa ce termina ei sa-l parcurgem noi?

Link spre comentariu

Faceti topicul varza.....S-a inscris Alfonso cu D-max-ul,in concurs la Hobby,Semaca,Gepetto si Radu MPS sunt rezerve din cite stiu eu....rabdare ,tutun si un patent :ha: cum zicea unul......poate renunta cineva... :ha:

Eu as zice sa va luati gindul de la dat acolo ca-i parc si nu-i frumos,traseul super amenajat zic baietii de la Atelierele Harniciei nu cred ca ne lasa in traseu neinscrisi,si pe deasupra politie care te asteapta sa iesi murdar pe strada....... ei au organizat totul pentru participanti ,banui eu sa preintimpine eventuale probleme de genu.......

oricum mergem sa vedem care-i treaba :grin: ...cu patentu'n buzunar :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Vali nu ma injura....trebuie sa le dau un raspuns celor care vorbeau de mine. Promit ca (eu cel putin) nu iti mai stric topicu-ul.

Deci Razvan si...Razvan :grin: si cine mai zicea. Am vrut sa ma inscriu la hobby, dar am inteles ca nu am voie cu MT si nu am vrut sa ma bag la open, evident la extrem nici nu se punea problema. O sa fiu spectator, daca am timp.

Inca o data, scuzele mele vali.

Link spre comentariu

Pt Alfonso - de ce nu ai zis-puneam masina pe butuci si puneam MT mele pe ea si tot mergeam

Pt Radu - se specifica ce este minim -respectiv AT minim -deci cu MT erai ok - casca omologata iti dadeam eu :wink: , sau cred ca te-ai speriat de casca ca nu aveai.

Lasa ca data viitoare nu te mai lasam si-ti punem masina la treaba- daca nu-i pun eu vreun NOS la batrana Toyota si te trag dupa mine -ca sa ma insotetesti :banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare