HEM Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Scuze Vali, Dar nu-i problema gasim o" lopata de noroi" si pt tine. Iti dai seama ca vei fi fotograful de serviciu Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges iar ma faceti fotografu` de serviciu? :P KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Asta inseamna ca-ti apreciem serviciile :W Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Pt Radu - se specifica ce este minim -respectiv AT minim -deci cu MT erai ok - casca omologata iti dadeam eu :wink: , sau cred ca te-ai speriat de casca ca nu aveai. Lasa ca data viitoare nu te mai lasam si-ti punem masina la treaba- daca nu-i pun eu vreun NOS la batrana Toyota si te trag dupa mine -ca sa ma insotetesti :banana Ce tare..... :ha: si RZV a inteles la fel,ca nu are voie cu MT.... :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Ce vrei copii!....... Dar lasa ca or sa creasca ei mari :banana Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges # traseu HOBBY pt masini nepregatite sau usor modificate care vor evolua obligatoriu cu cauciucuri model AT; RZV a inteles bine MT la open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Multumesc,cred ca stiu sa citesc .... :grin: credeam ca am facut eu o gresala,dar am avut dreptare........ Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Ce tare..... :ha: si RZV a inteles la fel,ca nu are voie cu MT.... :ha: :ha: asta e scrisu` lu` RZV mi-a gasit el calc deschis si ce s-a gandit el sa-si dea raspuns singur!!! :happy KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges @ RZV.......spune ai ceva de niste colante?......sa mai astup si io cateva gauri de rugina...... :ha: :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges colantele sunt astea! au pt azi la concurs bbb si alf_dmax si ne vedem in weekend sa va dam si voua! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Sunteti tari frate ,foarte tari,la mai mare ! :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Super tare, Dupa cum am si vorbit cu Razvan, 2 buc si la mine. Acum, daca tot puteti sa faceti autocolantele, faceti si cu Club 4x4, ca doar in primul rand suntem membrii acestui club, doar ca o echipa mai "normala" , conform cu vremurile. Asta , cu acordul si ajutorul membrilor fondatori Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges buna initiativa, vreau si eu 2 buc KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges ce de KAMIKAZE........ :bravo :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges cam asa arata pe masina mea...... :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges tare ideea, vreau si eu 2 buc. de kamikaze :bravo Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges cine mai doreste scrieti-ne si va dam pe pm ce si cum facem! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Pregatire traseu Curtea de Arges Salutare!! Superba iesire! Cand mai faceti din astea, dati si la mine un semn ca vin si eu, chiar daca de la Galati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate