xristian05 Postat Aprilie 20, 2020 Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Salutare! Paste fericit! Am un Patrol Y61 3.0 D scurt E normal...sa se încălzească schimbătorul de viteze (Bota) in timpul mersului in afara ...dar și schimbătorul de la reductor, la mersul întins, in afara ...indiferent ca merg cu 60 sau 130 km/h.? In teren sau in alt regim de mers e rece ... Dacă ați mai întâlnit problema asta și dacă ați reușit sa o remediati - va rog sa-mi ziceți ce ați făcut? Precizez ca am verificat și schimbat uleiului in cutie, cutie de transfer, grupuri, la fel se încălzea și înainte și după înlocuirea uleiul. I De asemenea am montat o tabla de aluminiu (protecție termică) in zona eșapamentului și al cutiei tocmai pt a fi dispersata caldura de la eșapament și sa înlătur acest posibil factor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sopo Postat Aprilie 20, 2020 Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Salut, Exact asta am patit si eu. La mine a fost fisurata conducta de la EGR care pleaca de la evacuare pana la admisie-valva EGR. Toate gazele de evacuare care treceau prin conducta imi incalzeau in draci consola centrala si schimbatoarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xristian05 Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2020 Apropo, am descoperit problema: in mers dacă tin geamul sau trapa închise ...totul este perfect. Nu se încălzește absolut nimic, niciuna dintre tije. in schimb dacă deschid geamul , chiar foarte puțin , se face efectul așa-zis de “curent” ...in felul acesta se transforma intr-un curent de absorbție al căldurii de suv mașina spre habitaclu...iar traseul de absorbție este chiar pe la schimbător ... Cine nu ma crede ....sa facă proba: cu geam deschis , chiar și “puțin crăpat....și după același traseu cu geamul ridicat . Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 hm interesanta explicatie . chiar am sa incerc si eu cand am timp Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate