luckgil Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 (editat) Salut, Din lipsa de ocupatie cu blocatul asta in casa am hotarat sa inalt o masina si am nevoie de 2 arcuri drepte de la un cap la altul(sa nu fie conice in vreun capat) de lungime minim 42cm diametrul exterior 14-15 cm si diametrul spirei de la 14mm in sus. Teoretic ce imi trebuie este arc de spate de Range Rover Clasic (cred ca chiar si cele de fata ar merge) sau chiar si de Disco1. Un cod de arc care ar fi bun am dar nu reusesc nicaieri sa il gasesc sa cumpar: Lesjöfors 42 757 01 De preferat daca gasesc ceva SH ca nu ar vrea sa dau bani multi pe ele si sa vad ca nu se potrivesc - facem teste momentan. Multumesc, Lucian 0758248585 Editat Aprilie 24, 2020 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 VINZI sau cumperi....? :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Cred ca e evident ca vreau sa cumpar ne facem de lucru de atat stat acasa:banana Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Cred ca asta cauti: https://www.paddockspares.com/da4203-britpart-hd-yellow-coil-springs-pair-rear-220lbs-inch.html Mai bine le iei noi, SH le vei gasi gata lasate! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Aprilie 28, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Cred ca asta cauti: https://www.paddockspares.com/da4203-britpart-hd-yellow-coil-springs-pair-rear-220lbs-inch.html Mai bine le iei noi, SH le vei gasi gata lasate! Bafta! Multumesc de link. Pot sa mai cer o lamurire te rog? Ce e listat acolo cu pret 55 lire este pentru o pereche sau pentru o bucata? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Aprilie 28, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2020 VINZI sau cumperi....? :wink: Abia acum m-am prins ca eu cumpar si am pus la vanzari. Scuze Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Multumesc de link. Pot sa mai cer o lamurire te rog? Ce e listat acolo cu pret 55 lire este pentru o pereche sau pentru o bucata? Pretul e pe pereche! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Mai 11, 2020 Autor Partajează Postat Mai 11, 2020 se poate inchide am gasit si cumparat. Multumesc Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate