Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Azi venind de la deva am vazut un foruist in Sambata de Sus (sau jos..) Oprit probabil sa ia masa..e in trafic.

La Ramnicu Valcea.. ma depaseste (*) si se baga in fata mea. Apoi prin ceata aia merg mult timp in spatele lui. facem ambi loc la ambulanta, civilizat.. apoi urcam pe serpentine, depasind camioane cu asfalt. Pt scurt timp l-am depasit si eu.. dar nu cred ca a aoservat micul colant cu "club4x4" apoi ma depaseste si merg iarasi in spatele lui pana in apropierea zonei "La MICI", unde trage putin dreapta, eu continui. Maergand prin ceata, ma depaseste iarasi si dus a fost.

In afara de (*) a condus corect. mai multe amannte nu dau :grin: .. dar era o Navara.

by koala : am editat titlul ...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intanliri in trafic.

sigur nu l-a vazut.....dar avea o problema grava cu pinionul de atac si coroana ca altfel...demult era in pat

niste scirbe cind mi-au montat blocantul spate au considerat ca nu mai aveam nevoie de alea de pe masina care aveau fix 60.000 km si mi-au pus altele care sint varza...si trebuie inlocuite ... la fiecare 1000 km schimb uleiul sa mai tina pina vin cele noi de la reprezentanta

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

am vazut ...nu am stiut ca esti tu :sr

ca altfel mergeam impreuna ca si asa imi facusem coloana...mergeau 4 masini dupa mine pe autostrada la un moment dat si nu vroiau in nici un chip sa ma depaseasca

cu ambulanta am avut probleme...vedeam numai albastru-albastru si am vrut sa o depasesc la un moment dat dar am zis ca nu e frumos si am ramas in urma...nu mai vroiam mici ca eram full de ciolan cu fasole de la Miercurea Sibiului

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Vazut azi parcat,(scuze daca Nu am postat corect)una bucata Lada Niva pe Strada Eforie,am trecut pe linga ea si era pe trotuar-murdara(B-56-SPL)

Il salut pe aeasta cale :hi

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

E.. poate ai vazut un Tico atunci...?

sanatate maxima.. eu nu mai pot de ochi din cauza cetei ...mai ales pe autostrada...

:ha: , cu diplomatia asta nu intram noi in parlament !!!

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Vazut una bucata TOYOTA ROSIE....alias colegul KERIM :h5

Are insemnele :cl ....Nu avea cum sa ma vada...nu aveam cum sa il salut dar o fac acum :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

salut si scuze dar nu te-am recunoscut.baga si tu un nr de tel. luni am fost la cheile dobrogei cu mai multi prieteni ,eu cu toyota , un jimny si doua vitara.m-am gandit si la tine dar nu aveam nr tau de tel.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

am vazut azi in trafic un g argintiu scurt intr-o spalatorie pe lizeanu.

si m-am intalnit cu un fj cruiser care parea sa fie sensei,ne-am salutat politicos :hi

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nanuk

Re: Intalniri in trafic.

duminica dimi, in parcare la Rossignol in Poiana BV, un Nissan Y60 scurt.nu spun cine, persoana importanta mon cher, a fost si la Umanitara.

Link spre comentariu

Eu am toate stickurile din lume cu exceptia acestuia: :cl

Prin urmare...eu salut pe cine vad, dar daca nu vedeti colantul....tot eu sunt :ha: :ha:

Asa am avut parte pe strada Atanasie Enescu unde am salutat un domn cu o toyota la doua usi, cam la 45-50 de ani cu ctikarele clubului. Mi-a raspuns la salut, s-a uitat la masina, a vazut ca nu am colante cu clubul ci cu Offroad romania....si a plecat! :grin:

Deh....

Link spre comentariu

duminica dimi, in parcare la Rossignol in Poiana BV, un Nissan Y60 scurt.nu spun cine, persoana importanta mon cher, a fost si la Umanitara.

Foarte bine ca nu dai detalii. Daca ma insor si ma vedeti prin parcarea vreunui hotel...va rog sa presupuneti ca sunt "in misiune". Asa ca nu dati detalii. :shrk

Link spre comentariu

oameni buni,

mai bine vedem cu putem primi insemnele de :cl , caci suntem cativa care nu le avem, dar le avem pe cele de Offroad Romania, sau altele de acelasi gen, am vazut la Umanitara ca erau multi care nu aveau.

si intamplare vis-a-vis de insemne: dupa Ursus Free Track, au ramas insemnele pe masina, la iesirea de pe 13-14 de la Curtea de Arges, la o benzinarie, iese casierita si ma intreaba daca: "Dam bere gratis" :P

vis-a-vis de comportamentul in trafic, unii o mai calca si intra in depasire....(motivele fiecaruia) totul e sa nu o faca aiurea si sa deranjeze... nu ma numar printre cei care merg cuminti (mea culpa), dar sper sa nu ma injure nimeni foarte tare, (nu de alta dar sa nu cad in vre-un sant :D )

vis-a-vis de mers in spatele unei masini de teren, nu intotdeauna e o placere, chiar daca soferul conduce foarte bine, in special cand ploua sau e uda soseaua si eventual masina de teren e inaltata..... arunca zoaie, si dupa un timp trebuie shimbata ordinea...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Autocolantele :cl au fost date la discretie pana la un moment dat.

Din pacate din mai multe motive, acest lucru nu mai este posibil.

Autocolante vor primii membri Club4x4 (ma refer la membri Clubului si nu membri forumului) si participantii la evenimentele organizate de Club4x4.

Link spre comentariu

apai daca e asa ia sa il '' cert '' eu pe un posesor de samurai din sibiu cu care desi ma intalnesc relativ des parca ''evita'' sa salute(clar ca nici nu e obligat ca noi fi eu miezu'),intr-o zi n-eam intersectat de 2 ori in 5 minute; sau o fi ca nu am colant club4x4 pe masina si el are?....la fel mai patesc tot cu un sami de data asta cu o alta emblema pe el desi e condus mai des de o tanti...(ambele negre si ceva roll cage)...acuma e drept ca si eu mai conduc cu capul in acvariu si nu vad pe toata lumea dar in general dupa masini 4x4 si mai ales preparate(ca sar in ochi) mai intorc capul si incerc un salut...acu sper sa nu dati cu pietre in mine si sa ne vedem la o uscheala pe dealuri sau macar la o :x ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare