Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Re: Intalniri in trafic.

Sätusem astä varä la o poveste :x cu posesorul unei mici amfibi 8x8 in Deltä, la Gura Portitei, noi fiind cu Crosuriile de la Sibiu, e pe aici cumva? :hi

Tipul de amfibie:

http://www.travelizmo.com/archives/argo ... v-2008.jpg

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am vazut si eu in Constanta CT-02-GOE navarra bleumarin cu sigla Club4x4.

Habar nu aveam ca in Constanta exista masini cu sigle. :hi

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

Salut colegul cu nissanul parcat acu vreo doua zile pe breteaua de la fostul Sofitel.

Pai si noi il salutam pe colegu' cu Patrolu' - dar la Oradea! Hai noroi!

ps... ce ti-e si cu SRI-ul asta...nimika nimikuta nu mai poti misca in tara asta :grin:

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

CT-02-GOE este clientul meu(tata&fiu) si i-am facut cadou sigla :cl pentru ca eu nu aveam unde sa o pun la mine pe masina.

Si masina colegului BIGELF cu MAVERIK-ul rosu ar trebui sa aiba cea de adoua sigla mare :cl .

Eu le-am pastrat pentru mine pe cele mici una fiind pe mercedes si cealalta pe pajero :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Azi am vazut prin centru un coleg forumist care se chinuia sa iasa din parcare datorita unor "soferi" :P :uameni care au avut grija sa`l blocheze si sa plece sa`si rezolve problemele ... Avea insemnul :cl pe luneta insa din cauza vitezei nu am reusit sa`l surprind :grin: Salutare domnule :h5

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGGR.jpg[/attachment:3cueawa8]

y60.jpg[/attachment:3cueawa8]

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Azi pe langa piata Gorjului :h5

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

In ziua de 08.04.2009 in jurul orei 13:30, a fost surprins in trafic, in zona Dristor, domnul Off-Road Runner care se afla sub acoperire la volanul Neassan-ului.

http://img406.imageshack.us/img406/8678/imag000n.th.jpg http://img406.imageshack.us/img406/1026/imag005.th.jpg

Cu respect plt Tuzgureanu jr. :hi

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutari colegilor din trafic.De mentionat ca foto sunt facute inainte de intrarea pe autostrada...

Link spre comentariu

CT 25 JET E SERBAN DE PE FORUM care a fost la cateva operatii estetice la BUCURESTI . Un bun prieten care incearca sa duca faima nissanului PATROL si nu in ultimul rand in viitor membru OFF ROAD RUNERS TEAM :rsp :rsp

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

In ziua de 08.04.2009 in jurul orei 13:30, a fost surprins in trafic, in zona Dristor, domnul Off-Road Runner care se afla sub acoperire la volanul Neassan-ului.

http://img406.imageshack.us/img406/8678/imag000n.th.jpg http://img406.imageshack.us/img406/1026/imag005.th.jpg

Cu respect plt Tuzgureanu jr. :hi

Busu, Busu :hi , m-ai prins..., ce sa mai zic :grin: , numai ca la ora aia era nevasta-mea cu Neassanu` :P :ha: :h5 , asa ca nu se pune de data asta :banana Crezi ca lasam eu bunatate de Tractozaur pe margine, ca sa merg "sub acoperire"? :grin:

Link spre comentariu

Busu, Busu :hi , m-ai prins..., ce sa mai zic :grin: , numai ca la ora aia era nevasta-mea cu Neassanu` :P :ha: :h5 , asa ca nu se pune de data asta :banana Crezi ca lasam eu bunatate de Tractozaur pe margine, ca sa merg "sub acoperire"? :grin:

:hi Nu dar am crezut ca te-a convertit Conu' Bullbar la Y61 :ha:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

N-avea cum :wink: eu sunt convertit dinaintea lui la Patrol, la mine si masina de strada, a nevesti-mi, dupa cum bine vezi, este un Nissan Patrol! :ypu :ha: :h5

Link spre comentariu

Am turnat o gasca care se ducea spre Curtea de Arges.01.05.2009

Daca nu eram eu :h5 umil participant la trafic Semaca ramanea fara poze...toata lumea era la 1 km in fata lui

Nu e rege ca LEU si masina ca GEU !
Link spre comentariu

Trupa merge la Sibiu :h5 Acolo sarbatoresc 1 MAI Muncitoresc :ha: :ha: cu off-road si petreceri :x :x

Link spre comentariu

Veneam pe 4 de la munte cu Tractozauru` si la intrarea in Bucuresti vine un dobitoc :pr in spatele meu si imi da flash-uri cu toate ca eram cu totii bara la bara si pe banda 1 si pe banda 2... Ii dau si eu flash-uri cu proiectoarele din spate :ha: sa inteleaga ca nu am unde sa ma duc sau daca ma dadeam la o parte nu faceam nimic ca oricum nu avea unde sa inainteze, la care prostu` :pr se apuca sa ma claxoneze, ma depaseste pe dreapta si imi taie fata, bagandu-se la centimetru intre mine si cel din fata... Pe moment m-am gandit sa-i fac o surpriza :ha: si sa-i dau un branci cu bara de la Tractozaur (stiti voi cum arata :wink: ) dar eram cu familia (norocu` lui :grin: ) in masina si l-am lasat sa-si continuie slalomul nebunesc la milimetru printre celelalte masini care ii adresau aceleasi urari de bine ca mine... :grin:

Pun o poza cu bou` ..., m-a bucurat nespus sa ma intalnesc cu un asemenea cercopitec in trafic :uameni

Link spre comentariu

Ninja esti prea razboinic ...si eu eram azi cu Audi (pe care l-am scos dupa 4 luni din parcare! :ha: ) si un bou mi-a taiat fata ...eu din instinct ma pregateam sa trag de volan sa ma urc pe el :ha: ...numai ca Gaganu "Ioane, Ioane esti cu Audi frate!" ...vedeti voi boieri dumneavoastra ...Troaca de teren provoaca dependenta si avantaj in trafic! De cand cu barile de fier ...totul a devenit foarte simplu, ...dau semnal, aia din spate se opresc :ha: ...si ma bag!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare