Silviu4x4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Intalniri in trafic. Sätusem astä varä la o poveste :x cu posesorul unei mici amfibi 8x8 in Deltä, la Gura Portitei, noi fiind cu Crosuriile de la Sibiu, e pe aici cumva? :hi Tipul de amfibie: http://www.travelizmo.com/archives/argo ... v-2008.jpg Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Intalniri in trafic. Am vazut si eu in Constanta CT-02-GOE navarra bleumarin cu sigla Club4x4. Habar nu aveam ca in Constanta exista masini cu sigle. :hi Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salut colegul cu nissanul parcat acu vreo doua zile pe breteaua de la fostul Sofitel. Pai si noi il salutam pe colegu' cu Patrolu' - dar la Oradea! Hai noroi! ps... ce ti-e si cu SRI-ul asta...nimika nimikuta nu mai poti misca in tara asta :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Intalniri in trafic. Azi m-am intalnit in Buftea cu un Defender care parea pregatit (avea snorkel sigur, altceva n-am avut timp sa vad :grin: ). Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Intalniri in trafic. CT-02-GOE este clientul meu(tata&fiu) si i-am facut cadou sigla :cl pentru ca eu nu aveam unde sa o pun la mine pe masina. Si masina colegului BIGELF cu MAVERIK-ul rosu ar trebui sa aiba cea de adoua sigla mare :cl . Eu le-am pastrat pentru mine pe cele mici una fiind pe mercedes si cealalta pe pajero :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Intalniri in trafic. Pai si noi il salutam pe colegu' cu Patrolu' - dar la Oradea! Hai noroi! :grin: ma dau pe jos, a ajuns petrica pe forum... tocmai de la oradea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Intalniri in trafic. Azi am vazut prin centru un coleg forumist care se chinuia sa iasa din parcare datorita unor "soferi" :P :uameni care au avut grija sa`l blocheze si sa plece sa`si rezolve problemele ... Avea insemnul :cl pe luneta insa din cauza vitezei nu am reusit sa`l surprind :grin: Salutare domnule :h5 GR.jpg[/attachment:3cueawa8] y60.jpg[/attachment:3cueawa8] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Intalniri in trafic. Azi pe langa piata Gorjului :h5 Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Intalniri in trafic. In ziua de 08.04.2009 in jurul orei 13:30, a fost surprins in trafic, in zona Dristor, domnul Off-Road Runner care se afla sub acoperire la volanul Neassan-ului. http://img406.imageshack.us/img406/8678/imag000n.th.jpg http://img406.imageshack.us/img406/1026/imag005.th.jpg Cu respect plt Tuzgureanu jr. :hi Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Intalniri in trafic. Azi pe langa piata Gorjului :h5 e vecinu` tau de la Curtea de Arges (Adi, cumnatul meu :grin: ) acum sunt cu el si te saluta KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salutari domnului din G-ul cu care m-am intalnit azi pe Dr Taberei. Mi s-a parut ca e zippo, dar nu bag mana in foc :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salutari colegilor din trafic.De mentionat ca foto sunt facute inainte de intrarea pe autostrada... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Intalniri in trafic. Si inca un coleg...si ambuteiajul de la iesire de pe autostrada :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salutari domnului din G-ul cu care m-am intalnit azi pe Dr Taberei. Mi s-a parut ca e zippo, dar nu bag mana in foc :grin: te salut! :hi experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Intalniri in trafic. Frumos acaretul :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Intalniri in trafic. CT 25 JET E SERBAN DE PE FORUM care a fost la cateva operatii estetice la BUCURESTI . Un bun prieten care incearca sa duca faima nissanului PATROL si nu in ultimul rand in viitor membru OFF ROAD RUNERS TEAM :rsp :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Intalniri in trafic. In ziua de 08.04.2009 in jurul orei 13:30, a fost surprins in trafic, in zona Dristor, domnul Off-Road Runner care se afla sub acoperire la volanul Neassan-ului. http://img406.imageshack.us/img406/8678/imag000n.th.jpg http://img406.imageshack.us/img406/1026/imag005.th.jpg Cu respect plt Tuzgureanu jr. :hi Busu, Busu :hi , m-ai prins..., ce sa mai zic :grin: , numai ca la ora aia era nevasta-mea cu Neassanu` :P :ha: :h5 , asa ca nu se pune de data asta :banana Crezi ca lasam eu bunatate de Tractozaur pe margine, ca sa merg "sub acoperire"? :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Intalniri in trafic. Busu, Busu :hi , m-ai prins..., ce sa mai zic :grin: , numai ca la ora aia era nevasta-mea cu Neassanu` :P :ha: :h5 , asa ca nu se pune de data asta :banana Crezi ca lasam eu bunatate de Tractozaur pe margine, ca sa merg "sub acoperire"? :grin: :hi Nu dar am crezut ca te-a convertit Conu' Bullbar la Y61 :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Intalniri in trafic. N-avea cum :wink: eu sunt convertit dinaintea lui la Patrol, la mine si masina de strada, a nevesti-mi, dupa cum bine vezi, este un Nissan Patrol! :ypu :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Re: Intalniri in trafic. Am turnat o gasca care se ducea spre Curtea de Arges.01.05.2009 Daca nu eram eu :h5 umil participant la trafic Semaca ramanea fara poze...toata lumea era la 1 km in fata lui Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Re: Intalniri in trafic. Trupa merge la Sibiu :h5 Acolo sarbatoresc 1 MAI Muncitoresc :ha: :ha: cu off-road si petreceri :x :x Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Re: Intalniri in trafic. Multumesc Gpscu, da ma laud cu Y60,ieri am avut ceva treba pe plaja si nu m-a lasat la necaz.Salutari RUNNERS TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Intalniri in trafic. toyota rosie B 30 TRC in jurul orei 21 pe autostrada Bucuresti-Pitesti, cred ca Stane era :h5 Te salut :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Intalniri in trafic. Veneam pe 4 de la munte cu Tractozauru` si la intrarea in Bucuresti vine un dobitoc :pr in spatele meu si imi da flash-uri cu toate ca eram cu totii bara la bara si pe banda 1 si pe banda 2... Ii dau si eu flash-uri cu proiectoarele din spate :ha: sa inteleaga ca nu am unde sa ma duc sau daca ma dadeam la o parte nu faceam nimic ca oricum nu avea unde sa inainteze, la care prostu` :pr se apuca sa ma claxoneze, ma depaseste pe dreapta si imi taie fata, bagandu-se la centimetru intre mine si cel din fata... Pe moment m-am gandit sa-i fac o surpriza :ha: si sa-i dau un branci cu bara de la Tractozaur (stiti voi cum arata :wink: ) dar eram cu familia (norocu` lui :grin: ) in masina si l-am lasat sa-si continuie slalomul nebunesc la milimetru printre celelalte masini care ii adresau aceleasi urari de bine ca mine... :grin: Pun o poza cu bou` ..., m-a bucurat nespus sa ma intalnesc cu un asemenea cercopitec in trafic :uameni Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Intalniri in trafic. Ninja esti prea razboinic ...si eu eram azi cu Audi (pe care l-am scos dupa 4 luni din parcare! :ha: ) si un bou mi-a taiat fata ...eu din instinct ma pregateam sa trag de volan sa ma urc pe el :ha: ...numai ca Gaganu "Ioane, Ioane esti cu Audi frate!" ...vedeti voi boieri dumneavoastra ...Troaca de teren provoaca dependenta si avantaj in trafic! De cand cu barile de fier ...totul a devenit foarte simplu, ...dau semnal, aia din spate se opresc :ha: ...si ma bag! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate