Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Re: Intalniri in trafic.

Eu am vazut aseara unu cu www.nissan4x4.ro (un Y61 verde lung cu numere de IF si bara fata custom, nu am retinut numarul ca nu mi s-a parut interesant) ! Dupa ce ca i-am luat caruciorul din spatele masinii in curte la Praktiker, ca nu-l vazuse si sigur zgaria masina cand a dat cu spatele, multumesc a uitat sa-mi spuna ca mi-am lasat cutiile jos si am fugit sa-i iau ostacolul observand intentia lui, la semaforul de la iesire mi-a dat gaz in nas dupa care se tinea scai de banda doi in directia Aparatori! A vazut ca voiam sa-l depasesc (chiar ma grabeam) cu toate astea a tinut in continurare banda 2! Intr-un moment de inspiratie si de talpa lata l-am "facut" elegant pe banda dreapta! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

duminica dimi, in parcare la Rossignol in Poiana BV, un Nissan Y60 scurt.nu spun cine, persoana importanta mon cher, a fost si la Umanitara.

Foarte bine ca nu dai detalii. Daca ma insor si ma vedeti prin parcarea vreunui hotel...va rog sa presupuneti ca sunt "in misiune". Asa ca nu dati detalii. :shrk

pai daca te insori si mergi cu Nissan-ul, pai tre sa mai vina vreo cateva zeci (sute) de masini dotate, si pe tort sa-ti puna un sticker :cl :D

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Unde s-a ajuns si cu :cl ... Alibi la nevasta ... Cica umanitara de doua zile ... Acu' inteleg - d'aia cere lumea stickere cu disperare si zice ca da oricat pe ele! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutari lui TERRANO 2 ALB de la Cheile Dimbovicioarei-spre forestier...daca nu ma insel a userului ONIX 14 ....am fotografiat masinile amindoua...v-am cautat sa va salut....Ne-am intilnit din nou simbata dupa-masa in DRAGOSLAVELE...mergeati spre Bucuresti ....eu ieseam de la Manastirea Dragoslavele(v-am salutat din PAJERO VERDE) :hi

Foto...cind ajung acasa..ca internetul prin modemDIALOG merge cu portia.... :uameni

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Imi pare rau ca v-ati despartit de MARICICA....Dar poate vine sora sa mai tinara si mai sprintara :ha:

Maricica=B 59AKI ?

Bara fata ARB cu 2 proiectoate OFF ROAD...si autocolant CB STATION pe spate?

Frumoasa masina si astfel se explica de ce se uita omul mirat la mine... :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Ea este .doar numarul s-a schimbat

Oricum noul propietar este si el pe aici pe undeva ,in forum ,nu ai stiu nick-ul

poti sa-mi trimiti pozele in PM ?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nanuk

ia uitati ce am gasit in seara asta.pozele sunt execrabile, eram la volan si oricum sunt facute cu tel.foarte tare jucaria, megacool.

sa nu puna si el un gpl pe masina.....si va dati seama cat trebuie sa fie taxa de prima inmatriculare?sau merge pe retromobil? :uameni :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

@nanuk

masina asta am vazut-o si eu pe la 15.00 in intersectie la Valea Ialomitei

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

asa mergea si acum.dar iti garantez ca daca ti-ar fi venit masina acum si tu ai fi facut la fel :grin: .bine,noi suntem niste imbecili cu benzina in sange :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Am vazut un puch culoare din aia army :grin: ,parcat undeva pe o straduta din Bucuresti,prin spte pe la H Helvetia parca....in zona la Piata Charles De Gaulle.....salutam ursii din Buc ca autobuzul era gol......vreo doi pestisori stingheri discutau despre criza pe scaunul copilotului....... :ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Le miros picioarele si gata! :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Vizitator koala

Aha, deci masina era parcata dubios prin spatele unor stabilimente, ieftine, cu pretentii de hotel :banana ... Urse, dumneavoastra erati probabil la fro' mooie, si v-ati codit sa ma chemati in ajutor ... nu se face asa ceva unui prieten ! :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

pai stiam ca marti nu te apleci la supt.si oricum ai buzele tari de cand tii regim si ai slabit.unde mai pui ca duhnesti a branza de vaca slaba.iti multumesc ca te-ai gandit la mine dar de data asta zic pas :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator koala

"Facerea de bine e fluture pe lampa" - Paul Everac :ha: :ha: :ha: ... si zi-i asa, "buze tari si branza de vaci" ? ... hmm, urse, urse :grin: ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare