Floriin Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 (editat) Vand pereche de arcuri heavy duty Pink Brown REB000490 Britpart. Le-am utilizat doar cateva luni, caci le-am comandat din greseala si le-am inlocuit cu arcuri normale, am facturi care sustin afirmatiile mele. Arata ca noi, in poze se vede si eticheta . Pretul este 450 pentru pereche si se vand doar impreuna. 0730122652 Florin Editat Mai 1, 2020 de Floriin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Le-am dat pretul mai jos, si pun mai jos link-ul de pe olx: https://www.olx.ro/oferta/arcuri-fata-pink-brown-heavy-duty-reb000490-land-rover-discovery-2-IDdALXW.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 24, 2020 Partajează Postat Octombrie 24, 2020 Salut, mai ai arcurile? ma intereseaza pe mine NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2020 Salut, le am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 24, 2020 Partajează Postat Octombrie 24, 2020 Te sun luni sa stabilim cum facem NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2020 Desigur, daca nu raspund imediat sunt sub masina, ca ii dau cu ceara inainte de iarna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 24, 2020 Partajează Postat Octombrie 24, 2020 OK, daca o sa ai apel ratat de la mine (0732239396) suna-ma inapoi cand poti NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 (editat) Am uitat sa anunt ca s-au vandut arcurile si se poate inchide topicul. Multumesc. Editat Noiembrie 19, 2020 de Floriin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate