gnok Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 cum ca suntem patrioti o stim ...asa ca tusti la vot...de sambata sa fie locurile calde duminica la deschidere... :x zona:cacova, protagonisti :dan (aro 10),kbinder(frontera),eu (pajero)...si ceva mai tarzior ni sa alaturat si darius cu noua achizitie(pajero)....deci poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: la vot...30.11.08... bineinteles...neveste,copii....ca de' slp,...si bineinteles ca ne-a prins noaptea :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: la vot...30.11.08... dupa o tura de pregatire in teren inceputa pe la 1.30 noaptea de unde nu avem poze, am purces la nani ca a doua zi ...vuotu'.... :grin: ,si am voootat nene de ne-am rupt si mari si mici...:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: la vot...30.11.08... inca un set cu utilajele...parcate regulamentar in varf de deal...si 2 peisaje...cam atat p.s. inca o data multumim lu' dan de invitatie,cu promisiunea ca mai mergem... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... Ahhhhhh viataaaaaaa!!!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... Io cred ca a-ti marsavit voturile, a-ti votat pe mai multe bilete :2dr :ha:, ar trebui sa faceti inca o runda de votari, ma tot gandesc cat v-a trebuit sa numarati voturile la final :ha: :ha: :ha: mascatu` ....... nu-mi inspira incredere :ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... am votat vreo cateva buletine haineken si vreo 2 litri de buletine de cazan... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... Foarte tare,asa vot zic si eu.... Vad ca a-ti votat si cu snokel-ul de defender care era la vinzari deunazi in 5 buc......nu stiam cine s-a grabit sa le cumpere de au disparut toate :grin: vad ca stau chiar confortabil acolo pe acarete......si eu ma intrebam daca se potivesc sau chiar sunt universale cum zicea anuntu' si pina sa ma hotarasc eu au plecat la Sibiu :ha: Faina iesire! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... carlouk: n-ai vazut bine: acel om in negru nu este un mascat, ci este un alegator trezit cu noaptea in cap sa vina la vot. Fiind grabit, a venit direct cu pijamaua pe el.Daca te uiti bine,observi ca ceea ce tine in mana nu este pistol,ci stampila de vot, iar la brau,la curea, are infipt stiloul cu care a semnat dupa ce a votat. P.S. Culoarea "pijamalei" cred ca este culoarea viitorului care ne asteapta in urma votului. RZV: Nici tu nu te-ai uitat bine . Frontera nu are snorkel de Defender sau universal de ala scump,ci are un snorkel homemade cu materiale din Baumax plus un prefiltru de tractor sus.Cost total=aprox. 100 RON + placerea de a-l monta. :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... carlouk: n-ai vazut bine: acel om in negru nu este un mascat, ci este un alegator trezit cu noaptea in cap sa vina la vot. Fiind grabit, a venit direct cu pijamaua pe el.Daca te uiti bine,observi ca ceea ce tine in mana nu este pistol,ci stampila de vot, iar la brau,la curea, are infipt stiloul cu care a semnat dupa ce a votat. P.S. Culoarea "pijamalei" cred ca este culoarea viitorului care ne asteapta in urma votului. :grin: Si eu care credeam ca-i imbracat in popa. :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... @rzv...snorkelul l-am comandat de cand a aparut anuntul cu snorkel si scut...:)...ca a venit cu alea 5 e partea a doua...si presupun ca merge pe orice masina ...sa vezi ce fain fluiera... :h5 , @atar...poza ''pe la spate''',....: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... @atar...poza ''pe la spate''',....: aaa ma scuzati sarut mana parinte :ha: :ha: :ha: Hai ca dupa ce ca va-ti distrat ati avut si legea si ordinea cu voi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: la vot...30.11.08... :be dau o tuica de la Brad cand vin la Sibiu, nu de alta da poate influentez un pic alegatorii pentu viitoarele alegeri :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: la vot...30.11.08... Aha......deci din cauza voastra a iesit Obama....... Ai dracu' negrii astia :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate