Kamena Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 Vreau sa achizitionez un jeep wrangler preferabil rubicon in 3 usi Am nevoie de cateva sfaturi si detalii. Ca buget 10000-14000 euro model 2007-2010 1. Ce diferenta este intre modelul Sport, Sahara si Rubicon ? 2. Am gasit un wrangler 2008 motor 2.8 cutie automata la 11500 neg In viitor as vrea sa pun roti de 37" si as vrea sa pun punti de Patrol ( puntile de patrol 2001 sunt ok?) Ce costuri implica schimbarea puntilor? As vrea sa cumpar un nissan si sa schimb puntile intre ele ( se schimba usor?) 3. Ce parere aveti de motorul de 2.8 diesel? Masina o folosesc 50% asfalt 50% munte ( offroad soft) 4.Cum se comporta masina la asfalt cu punti de nisan? 5.Cutia automata este ok in off road? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 1. Sport vs Sahara - in mare parte diferente de optica si dotari (Sahara are piele, hardtop in culoarea caroseriei, etc. ) 1. Rubicon vine cu alte punti, blocanti fata-spate, alte rapoarte 2. Alin de la Jibou face conversii la punti de Nissan 3. Nu am, asa ca ii las pe altii sa se pronunte 4. Tot Alin iti poate spune, dar daca o folosesti mult pe sosea nu stiu daca are rost sa faci swap. 5. Mie mi se pare mai ok manuala, ai control mai bun. Sunt situatii in care automata e mai buna, de exp daca ramai blocat pe o urcare. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Salut. Daca vrei sa schimbi puntile nu mai conteaza diferentele intre modele. Ai putea sa cauti Sport sau Sahara care sunt mai ieftine decat Rubicon. Daca faci 50 - 50 offroad cu onroad si gasesti Rubicon in bugetul tau intr-o conditie buna nu cred ca este justificata schimbarea de axe. Rubicon are axe dana 44 care au diferentiale blocabile fata si spate din fabrica. Totusi la roti de 37" trebuie sa regandesti (inlocuiesti) suspensia si reductiile. Pe Wrangler este un singur motor diesel. Cel de 2.8l. La masina pe care o cauti are 170CP. Cu roti de 37" fara alte rapoarte are tendinta sa se incalzeasca motorul (ca sa zic asa), dar si asta e o problema rezolvabila (totul sta in buget). Cutia e buna cea cu care te inveti si pe care o stapanesti mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kamena Postat Iunie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2020 multumesc de sfaturi. Ce parere aveti de motorul de 2.5 benzina model 2001? ma rafer la consum si daca duce roti de 35 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kamena Postat Iunie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2020 Am o oferta cu un Rubicon 2008 diesel, cutie automata, 85000 km ( nu stiu daca sunt reali) la 13900 neg. model scurt. Nu a facut offroad Ce parere aveti ? merita banii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate