jineas Postat Septembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Am mai mesterit la jimny!! Aveam buzzerul lumini nefunctional, era pus de neamt, l-am identificat si am gasit o lipitura oxidata, refacut si functioneaza acum! O alta problema era martorul airbag aprins, am desfacut volanul cu scopul de a verifica spirala, spre norocul meu era scoasa mufa de la airbag! am pus inapoi mufa si acum martorul se stinge!!:h5 Cu ocazia asta am schimbat si becurile (T10) din bord!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Septembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2020 M-am apucat de treaba si am facut praguri HD! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Septembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2020 asta e modelul pe care l-am copiat! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Super fain,meserie:br 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Eu încă sînt în stadiu incepator:wink: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Eu încă sînt în stadiu incepator:wink: Interesant pistonul la capota! Ai cumparat un kit ? pune mai multe poze! Ca sa montezi overfendele alea ai avut ceva de decupat din aripi, nu le agreez! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Salut,da este un kit de nissan qashqai :wink:. Si da din nou trebuie decupat dar iasa bine dacă ai un pic grijă :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Iar pentru aripi,uite inca nu-i lucru la gata dar vin bine,pentru mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Septembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Iar pentru aripi,uite inca nu-i lucru la gata dar vin bine,pentru mine lucrat curat, bravo! ce bara fata ai? "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Salut ,mersi frumos, am bara originală dar am in plan sa o schimb când or fi bani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Septembrie 24, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Pentru ca nu am AC si hard topul are geamurile din policarbonat pe care folia auto nu sta, am cautat solutii. M-am oprit la window graphics. Este un colant folosit in industria publicitara, este des intalnit pe masinile de transport in comun si pe vitrine. " Descriere Ce reprezinta window graphics? Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant cu perforatii, realizat din PVC, care se aplica pe ferestre sau vitrine. Acest autocolant are adezivul negru si grosimea de 140 microni. Window Graphics ofera o excelenta vizibilitate din spatele geamului pe care este aplicat si o iluminare buna datorita perforatiilor cu care este prevazut. Avantajele window graphics Atunci cand autocolantul window graphics este aplicat pe suporturi mobile, acesta asigura vizibilitatea pe o arie mult mai extinsa decat suporturile imobile. In functie de necesitatile dumneavoastra de promovare, autocolantul window graphics se poate personaliza pe dimensiune sau forma. Window graphics este o modalitate excelenta de atragere a atentiei potentialului client deoarece poate fi aplicat pe o gama larga de suporturi, de la imobile la mobile, si ofera flexibilitate in campania de promovare. Aplicatiile window graphics Autocolantul One Way Vision sau window graphics este ideal pentru decorarea cu afisaje publicitare a magazinelor, autoturismelor sau autovehiculelor pentru transport in comun etc. si asigura o vizibilitate extinsa in randul potentialilor clienti. " "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Noiembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 (editat) Noutati! 1.Am schimbat suspensia Raptor 2 inch cu una de 3 inch xshockdakar Pe langa arcuri si amortizoare si relocarea amortizoarelor spate care e inclusa in kit am mai facut urmatoarele: -bucse corectie caster fata -panhard fata spate reglabil care deja le aveam -relocare panhard spate -relocare tampoane limitare flex spate -furtune frana +10 cm -relocare bara stabilizatoare 20 mm -flansa cardan fata si spate de 10mm Urmeaza ca sa termin treaba cu suspensia: -relocare panhard fata -tampoane flex mai lungi fata -tendoane fata corectie caster mai lungi 20 mm sau 30 mm (de ce, pentru ca bucsele nu au scos in totalitate unghiul caster) -mut bucsele corectie caster pe spate 2.Anvelope BFG ko2 235 75 15 au intrat fara sa tai, nu ating , SL 7.5 cm + BL 2.5 cm Editat Noiembrie 25, 2020 de jineas "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Noiembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 alte poze "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Noiembrie 25, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 Inainte si dupa !!!:jp1 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Ianuarie 9, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 update Am trecut la +9 cm tot de la xshockdakar Tendoane corectie caster 10° mai lungi cu 30 mm. Relocare panhard fata! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Ianuarie 9, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 jimny "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Februarie 11, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2021 Pentru ca nu am incredere in primul set de panhard, am facut alta varianta mai strong. Studiez sa fac si bucse din poliuretan! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Martie 28, 2021 Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 vine vine primavara.... Am scapat de hard topul autohton si am luat o prelata in stare buna cu tot cu cadru de montaj! Am reconditionat coltarii din spate si am inlocuit ceva capse! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Martie 28, 2021 Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 nebunie!!! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Salutare, foarte frumoasă !:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Pentru ca troliu, am facut loc pentru o baterie mai mare! Am pus exide 64Ah 640A 242x175x190 Troliu tyrex 8000lbs sufa otel. Am pozitionat cutia cu relee a troliului in compartimentul motor langa baterie pe peretele de foc, am folosit cabluri electrice 35mmp mai lungi! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Placa de troliu dedicata de la Minitehnicus, foqrte multumit de produs, se monteaza foarte simplu! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 9, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Cea mai mare bataie de cap a fost sa tai bara! Urmeaza sa-i pun un contact general pe plusul de la troliu si sa confectionez un suport rabatabil pentru numarul de inmatriculare! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 14, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2021 montat contact general! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_h26 Postat Septembrie 1, 2022 Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Salutare... sunt și eu în căutare de suzuki jimny. Am găsit unul cu hardtop, dar am o dilemă... Are antena radio pe partea dreaptă... Proprietarul zice că nu a fost cu volan pe dreapta, dar am observat că sunt lipite indicațiile cu 4x4 pe ambele parasolare. Acum nu știu, se poate să fie cu volan pe stânga și să aibă antena pe dreapta? Mașina e din Olanda. Am cerut și seria de șasiu dar încă nu am primit. Stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate