zander Postat Iunie 27, 2020 Partajează Postat Iunie 27, 2020 (editat) Salutare, M-am decis intr-un final sa-mi schimb arcurile spate si amortizoarele spate cu unele OME si am ales sa folosesc cercei gresabili. Bucsile sunt OME, poliuretan, cel care mi-a montat suspensia spate mi-a zis ca nu se foloseste orice vaselina pt gresarea lor pt ca poate interactiona/ataca bucsa, asa ca am ramas cu ele negresate, el neavand ce trebuie. Am cautat pareri, cineva de la GTC mi-a zis ca pot folosi orice vaselina, altcineva de la Ironman mi-a zis ca pt bucse de poliuretan trebuie sa folosesc vaselina siliconica. Voi ce vaselina folositi? Aveti o recomandare si pentru decalimetru/tecalemit (am invatat si cuvine noi cu ocazia asta) respectiv o vaselina ce se preteaza pentru bucsile mele OME? Va multumesc Editat Iunie 27, 2020 de zander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Iulie 3, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2020 (editat) Dupa o saptamana de stat cu cerceii negresati dupa montare pentru ca n-am gasit vaselina siliconica, dupa multe ore de cautari, telefoane, am gasit informatia ca Ironman4x4 recomanda vaselina pe baza de bisulfura de molibden iar ARB zice: We recommend the use of Tru Blue UHTEP Grease, however this is not available for export. Any high quality automotive grease with a high water washout rating would be recommended. Thanks ARB Recomandarea Ironman4x4: DOES POLYURETHANE REQUIRE RE-GREASING? Yes, polyurethane bushes should be re-greased as part of a regular maintenance schedule. Ironman 4x4 recommend a Molybdenum Disulphide based grease or other grease specified for use with polyurethane. Editat Iulie 3, 2020 de zander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate