Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce vaselina folositi in cerceii gresabili in functie de tipul de bucse?

zander

Postări Recomandate

Salutare,

M-am decis intr-un final sa-mi schimb arcurile spate si amortizoarele spate cu unele OME si am ales sa folosesc cercei gresabili.

Bucsile sunt OME, poliuretan, cel care mi-a montat suspensia spate mi-a zis ca nu se foloseste orice vaselina pt gresarea lor pt ca poate interactiona/ataca bucsa, asa ca am ramas cu ele negresate, el neavand ce trebuie.

Am cautat pareri, cineva de la GTC mi-a zis ca pot folosi orice vaselina, altcineva de la Ironman mi-a zis ca pt bucse de poliuretan trebuie sa folosesc vaselina siliconica.

Voi ce vaselina folositi?

Aveti o recomandare si pentru decalimetru/tecalemit (am invatat si cuvine noi cu ocazia asta) respectiv o vaselina ce se preteaza pentru bucsile mele OME?

Va multumesc

Editat de zander
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa o saptamana de stat cu cerceii negresati dupa montare pentru ca n-am gasit vaselina siliconica, dupa multe ore de cautari, telefoane, am gasit informatia ca Ironman4x4 recomanda vaselina pe baza de bisulfura de molibden iar ARB zice: We recommend the use of Tru Blue UHTEP Grease, however this is not available for export. Any high quality automotive grease with a high water washout rating would be recommended.

Thanks

ARB

Recomandarea Ironman4x4:

DOES POLYURETHANE REQUIRE RE-GREASING?

Yes, polyurethane bushes should be re-greased as part of a regular maintenance schedule.

Ironman 4x4 recommend a Molybdenum Disulphide based grease or other grease specified for use with polyurethane.

Editat de zander
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare