zander Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 (edited) Salutare, M-am decis intr-un final sa-mi schimb arcurile spate si amortizoarele spate cu unele OME si am ales sa folosesc cercei gresabili. Bucsile sunt OME, poliuretan, cel care mi-a montat suspensia spate mi-a zis ca nu se foloseste orice vaselina pt gresarea lor pt ca poate interactiona/ataca bucsa, asa ca am ramas cu ele negresate, el neavand ce trebuie. Am cautat pareri, cineva de la GTC mi-a zis ca pot folosi orice vaselina, altcineva de la Ironman mi-a zis ca pt bucse de poliuretan trebuie sa folosesc vaselina siliconica. Voi ce vaselina folositi? Aveti o recomandare si pentru decalimetru/tecalemit (am invatat si cuvine noi cu ocazia asta) respectiv o vaselina ce se preteaza pentru bucsile mele OME? Va multumesc Edited June 27, 2020 by zander Link to comment Share on other sites More sharing options...
zander Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 (edited) Dupa o saptamana de stat cu cerceii negresati dupa montare pentru ca n-am gasit vaselina siliconica, dupa multe ore de cautari, telefoane, am gasit informatia ca Ironman4x4 recomanda vaselina pe baza de bisulfura de molibden iar ARB zice: We recommend the use of Tru Blue UHTEP Grease, however this is not available for export. Any high quality automotive grease with a high water washout rating would be recommended. Thanks ARB Recomandarea Ironman4x4: DOES POLYURETHANE REQUIRE RE-GREASING? Yes, polyurethane bushes should be re-greased as part of a regular maintenance schedule. Ironman 4x4 recommend a Molybdenum Disulphide based grease or other grease specified for use with polyurethane. Edited July 3, 2020 by zander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts