Bernard motanul Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Salut colegi, sunt interesat de achizitionare agregat Disco 1 ofer max 5000 e la ceva bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMC Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Salut, daca vrei sa o utilizezi zilnic si nu ocazional pentru off- road extrem sfatul meu este sa cauti un Discovery 1 , 200 sau 300TDII, cutie manuala, volan stanga, cu actele in regula, de preferat autoturism sau daca este autoutilitara sa aiba cel putin 4 locuri. Ca sa fi multumit de ea ar trebui sa fi dispus sa faci singur unele lucrari de intretinere si reparatii .Poti sa iei in calcul si achizitia la un pret mai mic si diferenta sa o folosesti pentru reparatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard motanul Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 Am deja un discovery 1 v8 de 10 ani, cu motor de 4.6, punti de la kam diferentiale blocante, , motorul l am prajit, si vreau unul inmatriculat pe Romania, al meu este pe bg, si vreau sa fac din 2 unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard motanul Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 Asta este al meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMC Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Sfatul meu de mai sus e inutil in acest caz, dupa 10 ani de utilizare sigur cunosti destul de bine acest model. Dupa motorul V8 nu stiu daca o sa iti placa 300TDI- ul. Motorul de 4,6 este de pe Range Rover P38 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard motanul Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 (edited) Da , 3.9 a inceput sa tacane de la o camasa, am cumparat un motor 4.6 si dupa 10000 km a inceput si asta sa tacane , bine nu era nou, dar l am luat testat, si mergea bine. Am de gand sa bag o turbina vnt si intercooler boost pin plus ca grupurile fiind schimbate si cutia transfer cu alte rapoarte macar sa scot 140 cai si e destul.Masina va trage bine , de viteza maxima nu ma intereseaza. Macar 300 tdi inafara de garnitura chiuloasa sunt mai fiabile decat v8 Edited July 22, 2020 by Bernard motanul Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMC Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 (edited) https://m.olx.ro/oferta/vand-discovery1-IDdThxq.html Vezi si anuntul de mai sus . Daca are sasiul , motorul si actele in regula poate merita cumparata. Edited July 27, 2020 by SMC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard motanul Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 Am vb deja . Mi ar fi placut ceva cu tinichigeria buna, decat sa mi ramana sa iau puntile mele , cutia transfer etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMC Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Si eu am cautat la un moment dat o caroserie in stare buna dar nu am gasit. In functie de starea acesteia poate poti sa faci o evaluare cat ar costa reparatia. Pe site- urile din UK gasesti cam tot ce este necesar, sau eventual pragurile se pot face din teava rectangulara de 100 x 60mm , semiaripile fata fiind drepte iar s-ar putea confectiona mai usor. Intr-adevar ar fi de preferat o caroserie in stare buna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard motanul Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 Eu la a mea am facut podeaua din fibra in rest este ok, sa vad sa fac din 2 una . Nu prea am putere ca sunt operat . Cautam una buna decat modificarile sa le fac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMC Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Am gasit anuntul urmator :https://carzz.ro/land-rover-discovery1-anunt_2649522.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard motanul Posted August 15, 2020 Author Share Posted August 15, 2020 (edited) Deja vb cu omul ,astept un raspuns si la modelul automat cu ceva modificari din Iasi ,ala la 7500 pe olx. Asta a ramas 2800 ultim pret si aia 5000. Astept filmare la asta de 3000 ,aia la 7500 merge bine fara rugina ,dar ce are ca optiuni eu le am deja pe donatoare Edited August 15, 2020 by Bernard motanul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts