Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accelerare y61 zd30

LeonTif

Postări Recomandate

Salutare! Sunt posesorul unui y61 lwb, zd30 an 2000. Nu stiu daca este normal sau nu, dar sub 2k de turatii masina se accelereaza foarte greu chiar daca este reductorul pe mare sau mic. Daca urc o panta si scap turatia sub 2k nu mai am nici o sansa si trebuie sa ii dau o treapta inferioara. Este normal sau are masina vre-o problema? Mentionez ca dupa ce intra turbo la 2k turatii trage foarte bine.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca urc o panta si scap turatia sub 2k nu mai am nici o sansa si trebuie sa ii dau o treapta inferioara. Este normal sau are masina vre-o problema? Mentionez ca dupa ce intra turbo la 2k turatii trage foarte bine.

ASA este perfect normal ! Patrolu trebuie sa stii sa il conduci , e masina foarte buna daca stii sa il controlezi. Dupa 7 ani de Patrol am ajuns la concluzia ca trebuie sa ii dai blana ca sa ajunga turbina la 1700- 2000 ture . Altfel masina e moarta. E normal si nu ai ce sa ii faci. Daca vrei sa accelereze mai agresiv singura varianta care cred ca va merge ii alta turbina ( una mai mare ).

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare