antudose Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Sunt deschis la discutii pentru a ajunge la un pret corect. Sunati-ma la 0726112185 Andrei Am ales sa vand aceasta masina la care tin foarte mult. Ne luam un Jeep mai mare. Pentru mine este o masina senzationala. Este o masina pentru cineva care isi doreste sa faca expeditii, trasee pe dealuri si pe munte. Este o masina cu care se poate merge oriunde. Sa faci expeditii, sa mergi la tara pe orice vreme, pe orice drum sau orice teren. A fost preparata. Are reductor cu comanda mecanica, pentru ca este reductor de Samurai (SJ 413 cu kit de reductii Calmini 4,16: 1 ). In offroad pur si simplu se catara! Am mers cu ea in expeditii prin tara si am ingrijit-o. Este un Suzuki Jimny, 1. 3 AN 2004 ( M13A - distributie pe lant), Este fabricata in Japoinia si nu are nici o problema cu rugina (problema clasica la marea majoritate a celor de pe piata fiindca deobicei sunt facute in Spania). Motorul merge ceas! Specificatii si chestii montate extra - aer conditionat - geamuri electrice - am montat, la sofer, un scaun de Mitsubishi Pajero cu suspensie dar am si scaunul original - am un rand separat de 4 roti cu cauciucuri de iarna cu tot cu jenti originale pentru umblat prin oras - portbagaj de pus sus pe masina - carlig remorcare+priza. - 4x4, cuplaje planetare (MRL-uri) HD AVM, - snorkel, troliu 3 t cu telecomanda montata in habitaclu+contact general, - autoblocant punte spate ("Powertrax Lock- Right"), - kit suspensie +50mm Trail Master (4 arcuri, 4 amortizoare), - body lift + 50mm, - amortizor directie Trail Master, - scut otel ptr. cutie transfer si catalizator, - reductor de SJ 413 cu kit de reductii Calmini de 4, 16 : 1, - anvelope profil Simex Ziarelli Extreme Forest 215/ 75 R15 (in stare f. buna, - flanse distantiere aluminiu de 32 mm, - CD Mp 3 LG cu memory stick, citire i-pod, etc. , - statie emisie receptie Midland Alan+antena President. Exemplu calcule la ce a fost montat pe ea (fara manopera): troliu -100 euro, anvelopele Ziarelli -250 euro, snorkel -50 euro, flanse distantiere roti -50 euro, Mp 3 player -50 euro, c.t. SJ 413 cu kit Calmini -250 euro, autoblocant Powertrax Lock Right -100 euro, statie CB+antena -50 euro, kit suspensie (arcuri amortizoare) -250 euro. TOTAL chestii montate pe el: 1.150 euro Sunt deschis la discutii pentru a ajunge la un pret corect. Sunati-ma la 0726112185 Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate