Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dimensiune cauciucuri off road

Junior Serban

Postări Recomandate

Buna,

Dupa ce am citit vreo 1000 de review-uri ale diferitelor cauciucuri am zis sa cer aici ajutor.

Am un Nissan Patrol Y61 din 2000 3.0 D. La acest moment am puse AT BFG 265/75/R16. Problema este ca simt nevoia de ceva mai aplecat spre zona de mud terrain. AT nu fac deloc fata pe unde merg eu....noroc ca am pus troliu :)

Conform recomandarilor producatorului eu pot pune maxim 265/75/R16 si eu am pus ochii pe ceva mai mare. Trebuie sa mentionez ca am pus +5 cm. Cele mai echilibrate pt mine cred ca ar fi BFG KM3 285/75/R16.

Ma poate ajute cine cu un sfat pe aceasta tema? A mai pus cineva opinci mai mare decat recomandate initial? Care ar fi dimensiunea maxima fara sa fac modificari? Parca nu as luam dimensiuea aia si apoi sa vad ca nu se potrivesc...

Mersi mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. pe Patrol poti pune , cu modificarile de rigoare bineinteles , roti de la cele recomandate de producator aprox 31 pana la roti de 40 sau mult mai sus. totul depinde de ce vrei sa faci cu masina si cat esti dispus sa bagi in ea

2. DA , marea majoritate a celor de pe aici , nu stiu daca mai e multa lume pe aici , au pus pe masinile lor roti mai mari pe parcursul anilor , doar e un forum de offroad.

3. dimensiunea maxima fara sa faci modificari este de 33

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare