andy68 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Intram pe la Posada iesim pe la Azuga (Sorica) Ne intalnim la McDonald Otopeni duminica la ora 8 cu cafeaua bauta deja. Deocamdata eu si pokemon suntem disponibili. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 daca mergeai sambata veneam si eu....dar duminica incep munca :ce :ce :ce :sm2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 daca mergeai sambata veneam si eu....dar duminica incep munca :ce :ce :ce :sm2 si eu as putea tot sambata :D ...dupa 10...poate schimbam data :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 dom'le ziceti clar daca mergeti sambata ora 10 la Mac! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 ma cam mananca rotile :dr1 il astept pe fratele catalin sa vina din drumuri si cred ca ne adunam si noi in gasca :j :lr :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 ma cam mananca rotile :dr1 si pe mine. poate merg si eu, din pacate dimineata am treaba, ar poate scap repede si :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 se face sigur :c1 Plecarea sambata, la maxim 10 dimineata....la Lukoil, imediat dupa Baneasa... :j Sa vedem cati se strang :dr2 ...anuntati, suntem 6 utilaje :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 la Lukoil .... sa bagam gaz :B Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 gata, s-a comis! A fost misto traseul, dar sa lasam pozele sa vorbeasca (aviz amatorilor, ca eu am plecat direct din pat si nu am mai luat ustensile) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 eu nu am venit ca nu am roata de rezerva...inca.....promisiuni neonorate :ce :ps Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 poze maine :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 eu nu am venit ca nu am roata de rezerva...inca.....promisiuni neonorate :ce :ps numai bunicu nu pleca fara rezerva. :P :ga ti-e frica , mai bine recunoaste :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 da ...fara rezerva nu ma simt bine...cu ea la mine....in stare buna stam altfel de vorba :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 astazi cineva chiar a avut nevoie de rezerva :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :10 au participat: cristi (patrol), alex (cherokee), andy68 (Niva), gepeto si catagsm (terano II), suzuker (vitara) si subsemnatu (frontera). Peisaj superb, 2 trolieri (mersi gepe :D si celorlalti), final apoteotic, la coborare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 ati coborit in azuga? :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 da in azuga Chiar in Azuga am coborat meshtere papushar. :grin: Sa vedeti pozele de pe coborare alea senzatii si furnicaturi la palme. Zi repede nea Gabi, ai pus la colet bfg-URILE? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 aha, dar ce era la coborire?ia zi, un sant sapat de apa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 sant sant sant dar.. de intrai, in el stateai, veci nu eiseai apoi troliu musai si zisai tot :D postul tau il citesc mane Servus no ! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 cateva poze poze :dr1 Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 incerc sa le pun in ordinea cronologica... :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 inca un set poze Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :shock: surprinse de camera telefonului, asa ca scuze pt calitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate