Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire duminica Muntii Baiului

andy68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

asta e greu? eu am pregatit o urcare si o coborire asa. deci trebuie sa schimb. am crezut ca va place :ha1

ne place bre ,lu terra' rosu nu-i place ca e echipat de F1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta e greu? eu am pregatit o urcare si o coborire asa. deci trebuie sa schimb. am crezut ca va place :ha1

ne place bre ,lu terra' rosu nu-i place ca e echipat de F1

se rezolva cu echiparea :shock: :D :grin:

Link spre comentariu

cele bune.. cele rele

Damage report la NIva:

- una bucata bucsa bara stabilizatoare sarita din locas - de asta pe teren acccidentat facea un zgomot fier pe fier asurzitor - o rezolv maine

- roata spate stanga scurgere - nu e de la semering ca l-am schimbat - o rezolv marti-miercuri

- bara bull lovita si crapata intr-un colt (copacu a fost mai tare ca fieru, iar eu mai prost ca mos Gerila :Hr de am venit cu viteza la o curba stansa in padure la urcare /coborare - totusi scuzabil, eram in misune de recuperare a lui Suzuker si ma credeam la raliul Paris-Dakar

- scurgere la ungere (motor dar mai probabil grup fata) uleiul scurs era rece, cred ca un semering sau grupul fiind mai vechi are ceva bube, caz radical solutii radicale, daca e ceva in urma contactului cu copacul vedem maine cand dam scuturile jos. :cry: :cry: :cry:

In rest sa auzim numai de bine.

Sper sa o fac operationala pana la Sibiu, altfel vin spectator cu KIA SUv si va aplaud de pe margine, de venit vin oricum. :grin:

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare