niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :P si GATA ..... "Scuze, aÅ£i atins limita de încărcare de 5 MB" poze mai am :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 frumoase poze! tinetio tot asa :dr2 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :P si GATA ..... "Scuze, aÅ£i atins limita de încărcare de 5 MB" poze mai am :( sa rezolvat :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :grin: mersi !! continuam .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 :grin: cateva peisaje :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Asa-asa, mai pune :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Asa-asa, mai pune :grin: cam asta-i tot ce am....multumiri tuturor...a fost o iesire suuuupeeer !!!! :ap :ap :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 coborirea??????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Una singura de la coborare cu bucile stranse cedasera toate bateriile din aparate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 asta e greu? eu am pregatit o urcare si o coborire asa. deci trebuie sa schimb. am crezut ca va place :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 coborirea??????????? hm...copilotul meu a fost foarte stresat :er si nu i-a mai ars de poze :grin: oricum...bine ca nu s-a hotarat sa coboram pe partie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 si tot la coborare, s-a strigat la un moment dat, in statii : "NOROAIE!!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 asta e greu? eu am pregatit o urcare si o coborire asa. deci trebuie sa schimb. am crezut ca va place :ha1 ne place bre ,lu terra' rosu nu-i place ca e echipat de F1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 asta e greu? eu am pregatit o urcare si o coborire asa. deci trebuie sa schimb. am crezut ca va place :ha1 ne place bre ,lu terra' rosu nu-i place ca e echipat de F1 se rezolva cu echiparea :shock: :D :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 235/75 R 15 S asta am in talon... ia zi ce sa pun? :dr2 (era gepetto logat si am postat eu :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 235/75 R 15 S asta am in talon... ia zi ce sa pun? :dr2 (era gepetto logat si am postat eu :) ) suna-ma si vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 traseu cam asa a fost traseul conf. gps ... :gr1 Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 rezumatvideo aveti si cateva secvente video din iesirea de azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Bravo baieti. SUPER IESIRE! Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 SUPER IESIREA :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 inca o pozna :j :hl Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2007 cele bune.. cele rele Damage report la NIva: - una bucata bucsa bara stabilizatoare sarita din locas - de asta pe teren acccidentat facea un zgomot fier pe fier asurzitor - o rezolv maine - roata spate stanga scurgere - nu e de la semering ca l-am schimbat - o rezolv marti-miercuri - bara bull lovita si crapata intr-un colt (copacu a fost mai tare ca fieru, iar eu mai prost ca mos Gerila :Hr de am venit cu viteza la o curba stansa in padure la urcare /coborare - totusi scuzabil, eram in misune de recuperare a lui Suzuker si ma credeam la raliul Paris-Dakar - scurgere la ungere (motor dar mai probabil grup fata) uleiul scurs era rece, cred ca un semering sau grupul fiind mai vechi are ceva bube, caz radical solutii radicale, daca e ceva in urma contactului cu copacul vedem maine cand dam scuturile jos. :cry: :cry: :cry: In rest sa auzim numai de bine. Sper sa o fac operationala pana la Sibiu, altfel vin spectator cu KIA SUv si va aplaud de pe margine, de venit vin oricum. :grin: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Re: inca o pozna :j :hl Cata...imi place ca incet, incet iti intri si tu in mana. Bravo baieti, faina iesire. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Faina iesire, sa va fie de bine! Andy68, fa masina si hai la Sibiu cu ea... sper sa fac si eu la fel si sa si reusim. Te-am sunat azi, dar probabil n-ai avut semnal. Subiectul il vezi la sectiunea Niva :( 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate