FloR Postat Februarie 1, 2021 Partajează Postat Februarie 1, 2021 (editat) Bună ziua! Am decis să vând duba. Are volan pe partea corectă și o culoare Scooby Doo, să-nveselească toată familia (și prietenii). Are cam 40k făcuți de mine, mai mult prin Europa; total - 246.687. Motorul se aude bine, 'confirmat' și de un mecanic spaniol, la care am schimbat kitul de ambreiaj - 'țin și 500k motoarele astea, dacă ai grijă de ele'... Consum extern la 120km/h - aprox. 13L (de la plin la plin). La 90km/h - 10.8L Alternator schimbat cu unul nou. Se defectase pompa hidraulica și a curs în cel vechi. (cel nou are pompa lui nouă) Cauciucuri de 235, în carte de 215. La ITP (07.01.2022) doar mi-a amintit amical (deocamdată). Locuri - 8 (sau pat) Opțional, biciclete pe spate - 6 (adică vând și suporții, dacă se cer) Cod motor 4D56 Masă maximă remorcă - 2000kg (cu dispozitiv de frânare) Probleme de care știu : - posibil bătaie volantă (kitul de ambreiaj fiind înlocuit) - grupuri ușor umede - IMPORTANT - în 4x4 (L sau H) - DOAR în marșarier - există un clinchet / zgomot care sigur indica ceva în neregulă; am evitat cu desăvârșire. În celelalte viteze (la a 5a n-am ajuns) merge în regulă pe 4x4. Utilizat ultima dată pe zăpadă, în zonă montană. Drumuri lungi făcute fără incidente : RO - CH - ES - RO ; RO - CH - NO - CH - RO Preț de vânzare - 9900CHF, negociabil Certificat fiscal. Cam atât pentru moment. Sunt în zonă pentru alte detalii. Mulțumesc! Editat Februarie 1, 2021 de FloR 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FloR Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 *** SAU schimb cu proprietate (casă nelocuibilă + teren 3-4000mp) într-un sat uitat de lume. Dacă aveți așa ceva, indiferent de stare ori județ sunt deschis la discuții. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FloR Postat Martie 29, 2021 Autor Partajează Postat Martie 29, 2021 Up. 8500 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate