FloR Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Bună ziua! Am decis să vând duba. Are volan pe partea corectă și o culoare Scooby Doo, să-nveselească toată familia (și prietenii). Are cam 40k făcuți de mine, mai mult prin Europa; total - 246.687. Motorul se aude bine, 'confirmat' și de un mecanic spaniol, la care am schimbat kitul de ambreiaj - 'țin și 500k motoarele astea, dacă ai grijă de ele'... Consum extern la 120km/h - aprox. 13L (de la plin la plin). La 90km/h - 10.8L Alternator schimbat cu unul nou. Se defectase pompa hidraulica și a curs în cel vechi. (cel nou are pompa lui nouă) Cauciucuri de 235, în carte de 215. La ITP (07.01.2022) doar mi-a amintit amical (deocamdată). Locuri - 8 (sau pat) Opțional, biciclete pe spate - 6 (adică vând și suporții, dacă se cer) Cod motor 4D56 Masă maximă remorcă - 2000kg (cu dispozitiv de frânare) Probleme de care știu : - posibil bătaie volantă (kitul de ambreiaj fiind înlocuit) - grupuri ușor umede - IMPORTANT - în 4x4 (L sau H) - DOAR în marșarier - există un clinchet / zgomot care sigur indica ceva în neregulă; am evitat cu desăvârșire. În celelalte viteze (la a 5a n-am ajuns) merge în regulă pe 4x4. Utilizat ultima dată pe zăpadă, în zonă montană. Drumuri lungi făcute fără incidente : RO - CH - ES - RO ; RO - CH - NO - CH - RO Preț de vânzare - 9900CHF, negociabil Certificat fiscal. Cam atât pentru moment. Sunt în zonă pentru alte detalii. Mulțumesc! Edited February 1, 2021 by FloR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FloR Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 *** SAU schimb cu proprietate (casă nelocuibilă + teren 3-4000mp) într-un sat uitat de lume. Dacă aveți așa ceva, indiferent de stare ori județ sunt deschis la discuții. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FloR Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Up. 8500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts