Rara Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Salutare tuturor Caut un 4x4 pentru off road “ de gratar” Si eventual zapada prin oras. Din pacate am un buget de 2000-2500 de euro. Ma puteti ajuta cu sugestii Sau anunturi? Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinell Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 ai gasit ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Si asta e la vanzare, nu stiu de ce nu mai exista anuntul de vanzare aici, pe forum, dar poti vedea masina si istoricul ei pe link-ul de mai jos, iar numarul de telefon il poti vedea in ultima postare : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/toyota/landcruiser-j7/40532-englezoaica-mea-lj-vx-70 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate