Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vanzator de piei de closca

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Pentru cei ce doriti sa comandati produsul: https://www.offroad-mania.ro/magazin/bari-si-accesorii-metalice/accesorii-metalice/scara-lunga-nissan-patrol-y61/. Nu este cea ce trebuie. Nu se aliniaza la prindere, nu are sistem de prindere. Din pacate, chiar si dupa sesizarea mea, vanzatorul nu a precizat acest lucru pe site. Doar a scos fraza care preciza ca este completa. Nu am chef sa deschid un confilict insa m-am cam saturat de `vanzatori` care nu iti asuma de niciun fel calitatea produselor vandute. Profit fata asumare, se numeste. In rest, va astept cu `hate`ul despre cat de `extraordinar` este acest vanzator. @moderatorilor, daca nu aporobati postul, va rog sa ma blocati pe platforma dumeavoastra. Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Orice vanzator e obligat sa iti accepte returul in primele 14 zile fara comentarii. In concluzie, poti sa ii trimiti inapoi pielea de closca si nu mai iti bati capul. Sunt destule magazine de unde primesti si consultanta faina.

Asta am si facut...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare