user44 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) Va salut pe cei care inca mai intrati pe forumul asta, desi am observat ca s-au linistit lucrurile pe aici cat am stat la panda sa ma documentez despre cateva modele. A venit vremea sa imi cumpar un 4x4 pentru ca masina curenta e pe duca si nu mai vreau sa investesc bani in ea, initial vroiam un j70 dar sunt limitat de buget si nu o sa gasesc nimic decent asa ca revin la prima dragoste si anume samuraiul. Asadar daca stiti vreunul de vanzare prin Bucuresti sau prin imprejurimi dar nu mai mult de 150 de km, metaltop, 1.3 8v sau chiar si 1.3 16v preferabil cat mai stoc dar nu zic nu la unele modificari si care sa coste pana in 4200 de euro Multumesc, Marian. Edit 3: Datorita unor modificari in bugetul pentru acaret sunt nevoit sa opresc cautarile pentru o perioada jumatate de an sau mai mult. Cred ca se poate sterge topicul, cand va veni iar vremea o sa mai stau la panda pe topicul cu vanzari. Edited April 10, 2021 by user44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts