C0sm1n Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 Salut ma numesc Ionuț, sunt membru nou, de curând am achiziționat un Nissan Patrol Y61 2.8 în 3 uși, an fabricație 1999, am achiziționat mașina din Franța, mașina este într-o stare bună de funcționare, mai am de retușat puțin caroseria, și sasiul, Azi am întâmpinat o problema, am demontat caroseria ca să o curat de rugina, dar înainte sa încep, am cautat seria de pe sașiu în partea dreapta sub scaunul pasagerului pe sașiu, am curățat foarte bine zona dar în zadar nu se vede nici o litera nu se vede chiar nimic, e posibil sa fie în alta parte gravat seria? La compartimentul motor am plăcută de identificare cea din aluminiu pătrată care este prinsa în nituri de caroserie, este lângă baterie. Unde ma sfătuiți sa mai cauta seria pe sașiu sau ce ați recomanda sa fac? Ce sfaturi îmi dați?! Marți 13 aprilie am programare la rar pentru autentificate. Mulțumesc pentru înțelegere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Am aceeasi masina, tot scurta si din aceeasi perioada dar n`am gasit seria, adevarat ca masina era si este pregatita cu un strat de Fluid Film contra ruginii si nu am incercat sa o dau jos dar nici nu pare sa fie acolo. Poate aflati ceva noutati deoarece si eu as fi curios sa aflu pina la urma unde este. Multumesc, Grig 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 (editat) http://www.imagebam.com/image/3c0a74444344527 Editat Aprilie 11, 2021 de gamis 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
C0sm1n Postat Aprilie 11, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Am cautat și în față unde arată pe schița postat de tine, am curățat bine zona cu peria de sârmă și nu sa văzut nimic, după care am sablat toată zona până la fier ca să fiu sigur, dar în zadar nu se vede nici urmă de serie. Am citit pe net cică schiță care ai postat-o este de la modelul y60, aștept ziua de marți să văd ce rezolv la rar, când ii fac autentificarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Am cautat si eu in pozitia aia si n`am gasit nimic. La mine este vopseaua originala doar ca era dat cu un strat de protectie, l`am curatat si tot nimic. Mai cautam. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 (editat) Da,... e sasiu de y60. La mine este ca pe schita. Vezi si in lincul ce l-am atasat, pe acolo pe linga ,,oala" de la arc, partea stinga cum stai cu fata la masina. Solicita la RAR sa-ti treaca in CI si anvelope mai mari, gen 33 prind bine, se poate daca vor. Au ei o portita, o numesc ei ,,de pe artizanal" Editat Aprilie 12, 2021 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Cum a iesit pina la urma cu seria? At gasit-o la RAR? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate