nessum Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 (editat) Vand Toyota Land Cruiser, 2,4L diesel, fabruicata in 1992, volan pe dreapta. Suspensie Dobinson cu inaltare +5cm si troliu 13000lbs cu cablu de otel de 8mm, telecomanda cu fir si wirless. -Jante special truck off road ET -40 -Anvelope BFG MT 33/10,5/15, uzura 30% trecute in CIV -MRL-uri AISIN. Aer conditionat functional, original Toyota, geamuri cu folie autorizata RAR. Carte de Romania/CIV scoasa de la RAR, nu s-au scos numere rosii. -distribuitia și restul de curele înlocuite, pompa de apa înlocuită -4 proiectoare LED, 27W -snorkel cu cap ciclon -radiator din cupru dublu corp -praguri de metal -Bullbar fata si spate de metal -sasiu fara rugina -Interior curat -Statie radio CB Albrecht AE 6110 dechisa la 30W + antena Sirio -Mp3 Player Pioneer -invertor President de 400W -Cutia recent recondiționată cu garantie 18 luni -cruci cardan schimbate si gresate Motorul merge ca acum 30 de ani, nu consuma ulei, nu bate, nu troncane. Reviziile au fost facute la GTC Auto. Pret: 5500euro, negociabil. Detalii la tel: 0773802141 L.E. Aici piteti vedea istoricul ei. https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/toyota/landcruiser-j7/40532-englezoaica-mea-lj-vx-70 Editat Mai 6, 2021 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Masina a plecat, se pregateste pentru un voiaj destul de lung spre alt continet! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate