suzimm Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 De vreo două săptămâni am un l200 din 2007. Mașină a venit din afara cu anvelope 205/80/16. Cu ele a trecut și RAR ul. După ce am luat cartea am văzut că sunt trecute două dimensiuni 245/70/16 și 245/65/17. Ce sa înțeleg de aici că gumele de pe ea nu sunt conforme ? Vehiculul a fost gândit doar cu dimensiunile din carte? Kilometrajul înseamnă că înregistrează mai puțin decât distanta reală parcursa cu gumele care sunt acum pe masina? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Cam da. sunt mai mici decat ar trebui, uite aici un comparator automat. Nu arata ca un carut de butelii cu gumele acelea inguste? https://tiresize.com/comparison/ Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 16, 2021 Autor Partajează Postat August 16, 2021 Căutând pe net am găsit că și 205 80 16 este omologata pe l200. Daca cumpăr 245 70 16 îmi vor potrivi jențile care le am acum cu cele de 205? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 :ha::ha: Tu intrebi de doua zile pe toate canalele posibile acelasi lucru.... in Ro, nu a fost omologata niciodata de importator varianta hordwork , cea cu gumele acelea mici. iarasi, Legal, in Romania este ceea ce ai in carte, nu ceea ce gasesti sau crezi tu via google. Abrupt , dar purul adevar legal. Jantele acelea cu J6 sunt ok, le poti folosi fara grija pentru dimensiunile omologate . janta ingusta nu insemana ca nu poti folosi gumele.... jantele pe 17, standard sunt cu 7J... diferenta nu este atata de mare incat sa nu mearga fara probleme. :x Sporuri! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 18, 2021 Autor Partajează Postat August 18, 2021 De aceea sunt aceste canale...pentru a întreba și a afla răspunsuri. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate