Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dilema nou posesor L200-2007

suzimm

Postări Recomandate

De vreo două săptămâni am un l200 din 2007. Mașină a venit din afara cu anvelope 205/80/16. Cu ele a trecut și RAR ul. După ce am luat cartea am văzut că sunt trecute două dimensiuni 245/70/16 și 245/65/17. Ce sa înțeleg de aici că gumele de pe ea nu sunt conforme ? Vehiculul a fost gândit doar cu dimensiunile din carte? Kilometrajul înseamnă că înregistrează mai puțin decât distanta reală parcursa cu gumele care sunt acum pe masina?
audi a4b8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha::ha: Tu intrebi de doua zile pe toate canalele posibile

acelasi lucru....

in Ro, nu a fost omologata niciodata de importator varianta hordwork , cea cu gumele acelea mici.

iarasi, Legal, in Romania este ceea ce ai in carte, nu ceea ce gasesti sau crezi tu via google. Abrupt , dar purul adevar legal.

Jantele acelea cu J6 sunt ok, le poti folosi fara grija pentru dimensiunile omologate . janta ingusta nu insemana ca nu poti folosi gumele.... jantele pe 17, standard sunt cu 7J... diferenta nu este atata de mare incat sa nu mearga fara probleme. :x

Sporuri!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare