Ronaldinho11 Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 (editat) Salut! Am achizitionat recent patrol y61 gr 2.8 din ‘98, cutie manuala 5 rapoarte in stare aparent buna. Recent am observat o “sensibilitate” a pedalei de acceleratie, mai ales cand e cuplat 4x4, in sensul in care de obicei in treapta 2, din cauza drumului de tara care are denivelari, orice mica variatie a apasarii pe pedala de acceleratie se transforma in smucituri concomitente (parca cupleaza/decupleaza) care se opresc doar daca iau de tot piciorul de pe acceleratie. Tocmai am reconditionat turbina, sperand ca de acolo sunt problemele (era pe duca oricum) dar se pare ca nu asta este problema. Aveti alte idei? Ce ar mai trebui sa verific? Later edit: Se pare ca "acceleratia sensibila" este o problema comuna pentru Y61 cu motor 2.8. Daca cineva a gasit o rezolvare totusi, va rog sa lasati un mesaj. Deocamdata niciun mecanic nu a reusit sa-mi ofere o solutie. Probabil voi incerca la baietii de la Suceava, cu siguranta ei au mai intalnit problema. Revin cu raspuns. Editat Octombrie 4, 2021 de Ronaldinho11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate