Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cortul de portbagaj ... autocortul

Recommended Posts

Ce portbagaj, solutie de prindere recomandati ptr a monta un cort de cca 55kg pe un Suzuki Jimny?

Barele longitudinale au niste capete de plastic care nu rezista la sarcina.

Ele sunt prinse de 4x2 suruburi ce ies din caroserie.

Eventual ceva confectionat la comanda?

Salut, cauta specificatii pentru masina ta, trebuie sa gasesti greutatea suportata de barele longitudinale, peste care pui barele transversale dedicate masinii, thule modelul cu sectiune patrata l-as recomanda este mai ieftin si foarte teapan dupa care cortul. Acelasi sistem de bare il am si eu plus cort si se comporta foarte bine.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Esti sigur ca barele longitudinale au capetele de plastic? La Grand Vitara au niste masti de plastic care ascund suruburile, dar suportul in sine e de Aluminiu.

Nu am Jimny, dar cum vad pe net pare aceeasi inginerie.

Pe de alta parte, la mine barele longitudinale au joc pe suportiii aia de la capete, iar suportii din fata fiind f oblici se arcuiesc la greutate.:(

Am facut asa, pt ca deja aveam roofrack-ul. Dar daca as luao de la zero as face roofrac-ul mai lat si prins direct in suruburi.

https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/suzuki/grandvitara-sx-ignis-si-alte-modele/56748-grand-vitara-2-0-16valve-visinie?p=1307328#post1307328

Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998

0745-009633

cristianhaulica@yahoo.com

Nu au cum sa fie din plastic, orice masina are barele longitudinale facute pentru a transporta ceva nu pentru aspect, Dusterul are sub capacele din plastic prindere metalica in caroserie si nu doar el, toate masinile, se poate folosi fara frica sistemul original al masinii daca este in stare buna si nu s-a carat cu el mai mult decat trebuie. Edited by Astral
E de ajuns un singur i ...

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

• 1 month later...

:h5 pt ca varsta, pt ca Muppets Show si pt amicii care stiu ei mai bine, am uitat sa va arat ceva de anul trecut filmat la rugamintea unui amic cu unul din cele mai misto canale de Youtube autohtone.

Pt amicul Astral, care iese da' n'are timp :old .

Au trecut doar 9-10 luni de atunci, deci este inca proaspat si cu fiecare ieseala cortul asta ma provoaca la mai mult......

Ultimile saptamani .Am tinut-o Dunare-soare, mare-soare,mare-soare ..... iar mie imi place din ce in ce mai mult. Am cortul de fix un an si am iesit cu el pana acum de inca un 0 in coada la cat ieseam cu cortul clasicin mod normal cu masina..... 2-3 ori pe an, 20-30 acum. un maaaare castig si evolutie pt iesit,iar pt copii,nu

mai spun.

La cat mai multe iesiri!

Edited by RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

:h5 pt ca varsta, pt ca Muppets Show si pt amicii care stiu ei mai bine, am uitat sa va arat ceva de anul trecut filmat la rugamintea unui amic cu unul din cele mai misto canale de Youtube autohtone.

Pt amicul Astral, care iese da' n'are timp :old .

Au trecut doar 9-10 luni de atunci, deci este inca proaspat si cu fiecare ieseala cortul asta ma provoaca la mai mult......

Ultimile saptamani .Am tinut-o Dunare-soare, mare-soare,mare-soare ..... iar mie imi place din ce in ce mai mult. Am cortul de fix un an si am iesit cu el pana acum de inca un 0 in coada la cat ieseam cu cortul clasicin mod normal cu masina..... 2-3 ori pe an, 20-30 acum. un maaaare castig si evolutie pt iesit,iar pt copii,nu

mai spun.

La cat mai multe iesiri!

Bravos !

Foarte misto ! :h5

PS - Mai bucura-te cu unul, cu altul, ca pentru familie tot rulota scrie pe tine ! :ha:

• Like 1

foarte frumos ! da o drujba nu ar strica :). Razvan de unde ai lada aia de duraluminiu. Si eu as dori asa ceva ...

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Man lada aia am luato-o acum 10ani din Bulgaria de la un magazin de piese-scule,accidental cautam un furtun pt un amic in Ruse.... si aveau 3 intr-un colt, le-am luat pe toate:). au fost ceva in lei ~ 60 lei bucata, imi aduc aminte ca acum.Imi venea sa o pup pe bulgaroaica, am crezut ca era pretul pt 1m din furtunul spart,initial....

Aveam nissanul alb....de atuci o tavalesc peste tot(mai putin in suzuky ca nu intra,in mm de dop) si este inca impecabila . In afara de indoituri,nu are nici pe draku....

Gasesti pe la nemti dar nu vrei sa dai +100 E pe ea.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Prin Fagaras. Prima-i o vale de peste 30km de forestier... peste care trec repede ca este inchisa si a necesitat ceva discutii si ok-uri extra pt acces dincolode bariera

,iar a doua locatie este accesul spre fereastrea Zmeilor-locul unde se termina drumul si incepe urcarea...

• 4 months later...
Salutare tuturor. Vreauu sa achizitionez un cort de plafon si as dori cateva pareri, cateva sfaturi. Eu am pus ochii pe 2 modele ( las poze 1678-12576-thickbox.jpg.e15cef4724ebac036e4a3aa657e41324.jpg

557301170_cort-auto-classic-wildspirit2-800x800w.thumb.jpg.544065caae6264f9f3c719cdda5b5d29.jpg

15851436_cort-auto-classic-wildspirit2-800x800w.thumb.jpg.df0d39f7e4fc7578b78f12424f7449d8.jpg

Edited by Astral

In banii aceea alege=l pe cel de sus, tip carte. -vezi sa fie macar 1,4 latine si aia este. daca-i 1,60 si mai ok. Cel de jos este mai jmecheros sa-i spunem, dar va fi muuult mai mic la interior.

In 1,60 vei avea loc 2 pers si un copil plus toate bagajele -schimburile.... la 1,20-1,30-1,40 se mai complica situatia............ eu am 1,95X 2,15 :ha: si cand se intind bagajele peste tot in primele 20 minute....

• 2 years later...

in necunostinta de cauza, intreb si eu fiind putin informat.

Am vazut in bena unor pick up uri o constructie metalica pe care se poate instala cortul de port-bagaj. 

Puteti sa mi spuneti cum se numesc sau sunt construite de utilizatori  in atelier custom ?

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use