Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Deschidere centralizata

Skyler

Postări Recomandate

Salut, am o problema mai ciudata cu inchiderea si deschiderea la un Y61 scurt din 2004... Inchiderea centralizata functioneaza, pot sa o inchid din telecomanda, dar cand ii dau deschidere se descuie doar usa soferului, la celelalte trebuie sa trec cu cheia si sa le deschid manual. Problema de soft cred ca nu e, din moment ce primeste comanda si descuie o usa. Ce ar trebui sa verific?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verifica firele din usa dreapta ce duc la motorasul de inchidere deschidere. trebuie sa ai +pe un fir cind dai comanda de descchidere iar cand dai comanda de inchidere trebuie sa ai + pe celalalt. Si eu am avut probleme cu motorasul din dreapta dar la mine era blocat si ruginit. Se poate desface curata inclusiv motorasul ( e ca ala de la jucarii) si merge brici.
Link spre comentariu

Skyler, fa cum am zis, cauta daca vine + pe cele doua fire (o data comandata inchiderea pe unu si apoi deschiderea pe celalalt) la motoras. Daca e in ordine buba e la motoras care se poate desface si repara.
Link spre comentariu

Apasa de doua ori aşa e la Ford şi Freelander 1 la a doua apasare se deschide toate uşile ,la prima numai la şofer

Multumesc, asta era. La mine are si un comportament mai ciudat, ca daca incerc sa deschid usa din spate cand e incuiata, nu se mai deschide nici dupa ce o descui, trebuie incuiata iar si apoi descuiata fara sa trag de ea inainte. Cred ca de asta nu m-am prins de comportamentul asta, am incercat sa o deschid dupa ce am apasat o singura data, nu a mers, am apasat iarasi si tot nu mergea descuiata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare