nessum Postat Ianuarie 5, 2022 Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 By #GPScu ''PRIMA INTANLIRE DIN AN, SE VA TINE DUMININICA 16 01 2022 ,PE AERODROMUL COMANA !!! SOCIALIZARE SI VOIE BUNA LA PRIETENUL MEU SI AL VOSTRU MARIAN COJOCARU (CAPITANU)!!! HAI SA INCEPEM ANUL, TRADITIONAL, LA UN FOC DE TABARA CU ZAMBETE SI CU BUCURIE! ATENTIE NU E O ZONA UNDE SE FACE OFFROAD ! PUTEM FACE UN TRASEU LA PLECARE!'' ''Sa imi spuneti care vreti sa vina Florin protap! El ne gătește oaie, porc sa ve vreti ! Anuntati-va sa vb cu omu.'' :cl:x:lr:10:tr 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 http://www.motoflyro.ro/contact.php Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 10, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 @GPScu ''Traditional prima intanlire off-road va fi duminica 16 01 2022 pe aerodromul comana, la prietenul nostru Marian Cojocaru ! Intanlirea va avea scop de socializare, pe un teren privat!! Puteti veni cu gratar, muzica si voie buna! Duminica 16 01 2022 la ora 10 ne intanlim pe aerodrom! Se poate ajunge cu ori ce autovehicol! TRADITIA se va tine atat cu oameni noi cat si cu cei vechi!'' Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Am aruncat si eu un ochi, frumos! :br :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tzobj73 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Salut, Eu sunt nou pe aici..dar daca se pastreaza obiceiul cu ieseli si socializare este super. Dupa ce schimb garnitura de chiuloasa:( ma alatur si eu. Buna initiativa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Ianuarie 20, 2023 Partajează Postat Ianuarie 20, 2023 Anul asta inteleg ca nu se mai tine intalnirea anuala de la Comana. Sau nu gasesc eu topicul. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate