Dan Bucuras Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Buna seara. Am un client care doreste sa-i construim pe un Nissan Patrol y61 2,8 an 1999, un box cu plafonul rabatabil, pentru aceasta lucrare, trebuie sa debitam caroseria dupa stalpul B, am incercat sa discut cu inginerii de la rar si nu prea am un raspuns concret.Ma poate ajuta cineva cu manualul carosierului pentru acest model? Multumesc! Dan Bucuras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Februarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2022 Asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Am avut expriente bune cu inginerii de la RAR Covasna, nu stiu daca ar putea ajuta sau nu.... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Salutare, Pe la australieni gasesti materiale imformative despre taieri de caroserii la Nissan si nu numai. Eu am gasit asta, poate te ajuta https://www.patrol4x4.com/threads/where-to-chop.246113/ Stima, 2 "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate